Simac Techniek NV

13-7-2007

M&S RoadRunners en Simac Retail steunen RopaRun

M&S RoadRunners hebben dit jaar weer deelgenomen aan de RopaRun van 2007. Dit is een non-stop estafetteloop waarbij hardlopend de afstand tussen Parijs en Rotterdam met een team wordt afgelegd. De deelnemende teams laten zich sponsoren en de opbrengst gaat naar de stichting RopaRun die zich inzet voor mensen met kanker en hun naasten. Het doel van RopaRun is om "leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven".

M&S Roadrunners loopt RopaRun met succes
De deelname verliep ook dit jaar weer succesvol; het team had er 45 uur en 13 minuten voor nodig om de afstand van Parijs naar Rotterdam af te leggen en iedereen is veilig en zonder ernstige blessures aangekomen. Met de deelname aan deze estafetteloop hebben de M&S RoadRunners een flink bedrag bijeen gebracht voor RopaRun, zij kunnen door deze sportieve prestatie ¤ 25.116,06 ter beschikking stellen voor het goede doel.

Simac Retail draagt bij aan alles overtreffende opbrengst In totaal werd door alle 210 deelnemende teams het alle verwachtingen overtreffende bedrag van ¤ 3,7 miljoen bij elkaar gelopen. Simac Retail is als een van de sponsors van M&S RoadRunners blij een bijdrage te hebben kunnen leveren aan deze geweldige opbrengst.