Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Eerste Leiden Chess Toournament bijna volgeboekt

Het eerste Leiden Chess Tournament (LCT), dat van 13 tot 22 juli in het Leidse Denksportcentrum zal worden gehouden, is in de A-groep nagenoeg volgeboekt. Alleen de B-groep kan nog een tiental inschrijvingen hebben. Om niet letterlijk in het nauw te zitten stopt de inschrijving bij ongeveer zestig deelnemers per groep en dat aantal is - na ruim twee weken - al (bijna) bereikt!

Reservelijst
Na het bereiken van het maximale aantal deelnemers zal er een reservelijst worden samengesteld. De mensen op deze lijst kunnen (bij eventuele wegblijvers op de inschrijving vrijdagavond 13 juli) een opengevallen plaats innemen. Bovenin de A-groep zullen twee plaatsen in reserve genomen worden voor evenzoveel (last-minute) FIDE-titelhouders (boven 2350).

Wilt u meer weten over dit toernooi? Kijk dan op de toernooisite.
---

De nieuwe FIDE-ratings zijn gepubliceerd

De nieuwe FIDE-ratings van 1 juli 2007 zijn gepubliceerd. U treft deze ratings hier aan.

Vanaf deze lijst publiceert de KNSB alle FIDE-id's. Alle duplicaten en verkeerde federaties zijn verwijderd.

Op deze lijst staan 2549 personen vermeld, van wie 1492 met een FIDE rating. 53 spelers kregen op de julilijst voor het eerst een FIDE-rating.

Op deze lijst ontbreken een paar geboortejaren. Indien dat bij u het geval is verzoeken wij u uw geboortedatum door te geven aan het bondsbureau. Wij kunnen dan zorg dragen voor een juiste koppeling van de toekomstige gegevens.

---