Ingezonden persbericht

Renger van der Zande

Tatung nieuwe sponsor Renger van der Zande

Renger van der Zande is trots om de Tatung Company te verwelkomen als zijn nieuwe persoonlijke sponsor. Tatung, een aanbieder van digitale consumenten elektronica, is één van de sterkste merken in Taiwan. Met een snelle groei van haar activiteiten in Europa, zet Tatung middels de support aan Renger nu haar eerste stappen in de autosport. Mocht deze kennismaking succesvol verlopen, zal Tatung haar support aan de Formule 3 Euroseries coureur uitbreiden.

MICHEL WABL, Sales Director Tatung: "Tatung heeft serieuze ambities. Dit is de reden waarom we ook graag in de internationale autosport actief willen worden. Tatung draait om technologie, snelheid en innovatie. We hebben voor Renger gekozen omdat hij ambitieus en getalenteerd is. We willen hem graag ondersteunen in zijn carrière omdat we ervan overtuigd zijn dat hij de top gaat bereiken. Daarnaast is hij de ideale ambassadeur voor ons merk en hoofdkantoor in Nederland. We zijn trots om deel uit te maken van dit veelbelovende project."

RENGER VAN DER ZANDE: "Wow, ik ben onder de indruk van het vertrouwen van een grote onderneming als Tatung. Het geeft mijn carrière een enorme boost. Ik ben opgetogen dat er zich weer een nieuw A-merk aan mij verbindt. Ik wil dan ook graag het management van Tatung bedanken voor hun support. Ik zal mijn uiterste best doen om topprestaties neer te zetten. Hopelijk kan ik Tatung al dit weekend al een eerste podiumfinish bezorgen!"

Over Tatung:
Na haar oprichting in 1918 is Tatung Company gegroeid tot een mondiale toonaangevende speler in het ontwerpen en produceren van een breed assortiment aan consumenten elektronica. Ook op de zakelijke markt is Tatung inmiddels een begrip op het terrein van Power en Energy. Tatung is inmiddels actief in twaalf landen. Bezoek voor meer achtergrond informatie www.tatung.com/en/about.asp.

De samenwerking tussen Tatung Company en Renger van der Zande is gefaciliteerd door GR8industries.com. In de komende weken volgt meer inhoudelijke informatie over de overeenkomst. Bezoek voor meer informatie www.tatung.com of www.rengervanderzande.com.

Media contact:
GR8 Industries BV
Anne ter Braak, sponsoring en PR manager
Tel: +31 76 5655511
Email: anne@gr8industries.com

SPONSORS

PARTNERS

Totaalnet Internet

HWA Mercedes

Design is everything

ProRacing / Sparco & Lico import

Arai Helmets Europe

PTM Helmets

Velpprint

Blitz bestickering

RaceXpress

Insight F1

Ger Peters Sportverzorging,

F1toGO