ID&T


SENSATION BLACK presenteert LINE UP

Sensation Black, dat op zaterdag 14 juli wordt gehouden in de Amsterdam ArenA, kiest dit jaar voor een hardere koers. Het inmiddels wereldberoemde Black biedt jaarlijks plek aan 35-duizend bezoekers, die over de hele wereld naar Amsterdam komen.
Wat betreft het visuele aspect bouwt Black het grootste harde indoorevenement ter wereld - voort op de eigen traditie, maar muzikaal gaat het er ditmaal een stuk steviger aan toe, met een programma dat loopt van hardtrance tot hardstyle en harcore, met:

Scot Project
Luna
Dana
Black Identity (live)
Zany
Vince
Outblast & Promo
Angerfist (live)
MC Ruffian

BEKIJK HIER DE TRAILER

Tesamen vertegenwoordigen deze acht djs en live-acts het beste wat de harde stijlen op dit moment te bieden hebben.
Hardtrance, met als muzikale ambassadeur de Duitse pionier Scot Project, is inmiddels een verzamelnaam voor alles van stevige techtrance tot knallende electro-trance en de ideale sound om Black te openen.
Dana, ongekroonde koningin van de harde stijlen, vormt met Luna en Zany de voorhoede van de hardstyle, dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de verreweg grootste muzikale stroming binnen de dance. Getuige de nieuwste releases op Zanys toonaangevende Fusion label, is hardstyle volop in beweging.
Tijdens deze Black is er natuurlijk ook plaats voor Oldstyle en Early Rave, in een speciale set van niemand minder dan Vince, die hiermee uitstekend uit de voeten kan. Niet voor niets is Early Rave nog altijd razend populair bij iedereen die terug verlangd naar die goeie ouwe tijd. Hardcore, de stijl waar alles wat hard is ooit uit voortkwam, en dat in de afgelopen jaren op onnavolgbare wijze uit zijn as herrezen is, krijgt ook alle ruimte op Black. Zo bundelen twee hardcore-iconen, Outblast en Promo, de krachten voor een exclusieve set, die garant staat voor 1,5 uur beuken!
Angerfist is op dit moment de de nummer 1 live-act binnen de hardcore, dus alle reden om hem uit te nodigen als afsluiter voor deze editie van Black.

Met deze acht muzikale zwaargewichten presenteert The worlds Leading Dance Event een line-up, die aan duidelijkheid niets te wensen over laat: Black bekent kleur. En die kleur is een diep, ondoordringbaar zwart.
Verwacht vooral ook geen wilde experimenten, zoals de hardcore rockset van Rob Gee van vorig jaar, die duidelijk niet in goede aarde viel. Wel zet Black dit jaar een extra troef in: de live-set van Black Identity, wiens identiteit vooralsnog geheim blijft, al is wel duidelijk dat die zwarter is dan de diepste uithoeken van het eeuwige duister.

Everything fades to black

Sensation Black
Locatie: Amsterdam ArenA
Datum: 14/07/07
Tijd: 21.00 07.00
Tickets: regular 60,- (ex fee) - Deluxe 110,- (ex fee) Kaarten zijn verkrijgbaar bij: www.ticketonline.nl en alle Ticketbox outlets.

Meer info: www.sensation-black.nl

Geplaatst op: 13-04-2007