LLiNK

Rotterdam, 12 juli 2007


- PERSBERICHT -

Bruce ondergaat gevaarlijk ritueel in Tribe

In aflevering 4 van Tribe wacht Bruce Parry een van zijn zwaarste beproevingen tot nu toe, tijdens zijn verblijf bij de Babongo van Gabon. Een stam die Bwiti praktiseert, een regenwoudreligie waarbij in rituelen een sterk hallucinerende boomwortel wordt ingenomen. Hij wordt gevolgd als hij zich klaarmaakt voor de ceremonie en de wortel krijgt toegediend. Parry maakt zich zorgen, want al meer dan eens zijn Babongo bezweken aan het ritueel. Hoe Bruce het er vanaf brengt zie je in Tribe, dinsdag 17 juli, om 21.00 uur bij LLiNK op Nederland 3.

Volgens Parry reageert de drug op gedeeltes van de hersenen waar schuld en spijt zijn verborgen. In zijn trip wordt hij geconfronteerd met levendige herinneringen uit zijn jeugd, maar ook met pijn die hij bij anderen heeft veroorzaakt. Kan Bruce in het reine komen met zichzelf?

Tribe is vanaf dinsdag 26 juni zes weken lang om 21.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. Tribe is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl


---


- EINDE PERSBERICHT -