Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland

Doe mee aan de verhalenwedstrijd en win een weekendje weg!

Lees de gehele pagina voor of selecteer een gedeelte van de tekst om t e laten voorlezen

Hoe zou het zijn om vanzelfsprekend en zonder problemen stage te lopen, uit te gaan of te reizen met bus of trein? De CG-Raad daagt je uit na te denken over een antwoord op deze vragen. Doe mee aan de verhalenwedstrijd en vertel hoe jouw ideale wereld van gelijke kansen en rechten er uitziet!

Europees Jaar van gelijke kansen

Gelijke kansen en rechten zijn belangrijk voor chronisch zieken en gehandicapten. In het kader van het Europees Jaar van gelijke kansen voor iedereen 2007 schrijft de CG-Raad samen met Support Magazine daarom een verhalenwedstrijd uit. Persoonlijke verhalen en dromen leveren namelijk een krachtige bijdrage aan het politieke en maatschappelijke debat.

Wat kan je winnen?

Verdient jouw verhaal de hoofdprijs, dan mag je een heel weekend lang genieten in een vakantiehuisje in Roden van de Stichting Rotawoning. Met de tweede en derde prijs win je boekenbonnen van respectievelijk 50 en 25 euro. Bovendien komen de mooiste verhalen in Support Magazine!

Wat moet je doen?

Vertel hoe jouw ideale wereld er uitziet en wat dat betekent voor jouw leven. Wat verandert er voor jou als je dezelfde maatschappelijke kansen en rechten zou hebben als ieder ander? Schrijf vanuit je eigen ervaring en durf te dromen. Help ons de politiek en de samenleving te overtuigen door een krachtig en vooral persoonlijk verhaal te schrijven. Laat je verbeelding de vrije loop!

Stuur jouw verhaal (maximaal 1200 woorden) vóór 8 november 2007 per mail naar gelijk@cg-raad.nl of per post naar:
CG-Raad, o.v.v. gelijk
Postbus 169
3500 AD Utrecht

Een vakkundige jury kiest de winnende verhalen. De jury bestaat uit Reni de Boer (Ambassadeur Onbeperkt Nederland), Monique Wijnen (redactie Support Magazine) en Marianne Kroes (beleidsmedewerker Gelijke Behandeling CG-Raad).

Heb je vragen, bel (030) 291 66 00 (afdeling communicatie) of mail naar gelijk@cg-raad.nl.

(Geplaatst: 17 juli 2007)

---