SNT Groep NV


beheer

SNT neemt klantcontacten NS in beheer

NS schakelt SNT in voor informatieverstrekking

Zoetermeer, 17 juli 2007 - SNT en Nederlandse Spoorwegen hebben een overeenkomst gesloten voor de afhandeling van klantcontacten. Het gaat daarbij om de binnenkomende en uitgaande klantcontacten per telefoon en e mail van NS Commercie.

Door de overeenkomst breidt NS de capaciteit van haar klantenservice dusdanig uit dat NS-klanten binnen de gestelde tijd kunnen worden geholpen en er ruimte ontstaat om klanten te benaderen met voor hen aantrekkelijke aanbiedingen.

NS heeft als doel reizigers op tijd, snel en comfortabel te vervoeren per trein, via stations die aantrekkelijk, schoon en aangenaam zijn. Met deze doelstelling wil NS de verwachtingen van haar klanten overstijgen. Aanvullend op een uitstekende dienstverlening op het gebied van persoonsvervoer, wil NS daarom voorzien in professionele verstrekking van klantinformatie.

Visitekaartje
NS investeert veel in het optimaliseren van het persoonsvervoer. Daarnaast wil NS een klantgerichte organisatie zijn. Reizigers willen weten wat er mogelijk is en waar ze aan toe zijn. NS wil hen daarover informeren via alle kanalen.

Atze Bosma, Manager Klantenservice NS Commercie, zegt: ¿SNT is het langst bestaande contactcenter in Nederland en heeft de deskundigheid en capaciteiten die NS zoekt. Bij NS zijn we ervan overtuigd dat SNT ons visitekaartje kan zijn. De reiziger die zich wendt tot de NS-klantenservice merkt geen verschil en wordt volgens dezelfde kwaliteitsnormen geholpen als bij de medewerkers van NS zelf.¿

Wederzijdse ambitie
SNT zal de marketing en verkoop van NS Commercie ondersteunen bij alle dagelijkse vragen voor de helpdesk, bij campagnes, en bijspringen bij piekbelastingen van het klantcontactcenter. Jac Vermeer, directeur SNT, zegt: ¿SNT zal ook voor NS de juiste combinatie van mensen en middelen inzetten. Onze agents zijn zeer gemotiveerd om NS te ondersteunen in de klantcontacten. We dragen bij aan de doelstellingen van NS: hun ambitie wordt onze ambitie.¿

Over Nederlandse Spoorwegen (NS)
NS is de grootste reizigersvervoerder op het spoor in Nederland en verzorgt over een spoorwegnet van ruim 2000 km lengte met 4500 treinritten per dag het vervoer van 1,1 miljoen reizigers. Daarvoor zijn bijna 2900 rijtuigen met 250.000 zitplaatsen beschikbaar. 25.000 NS-ers verzorgen de dienstverlening aan de klanten. In Nederland beheert NS 375 stations. NS speelt een belangrijke rol in de mobiliteit van Nederland: op de drukste corridors naar de Randstad en tussen de grote steden heeft de trein een marktaandeel tussen de 30 en 60 procent. NS stelt zich ten doel reizigers veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke stations. Meer informatie is te vinden op www.ns.nl.