All You Need is: 'N Wei


Eerste Weidepop Rock Festival is een feit

ZELHEM, 20070628 -- In Wolfersveen (Zelhem) zal 17 juli 2007 zijn 1e rock festival beleven. 10 regionale bands zullen, veelal hun eigen werk, ten gehore brengen op de 2 podia's. Daarnaast zal er voor de kinderen een ware outdoor funpark aanwezig zijn.

De organisatie van Weidepop heeft er lang over na gedacht: Wat voor festival is er nu echt behoefte aan. Antwoord is simpel: Een festival waar je eens met het hele gezin naar toe kunt, zonder astronomische bedragen kwijt te zijn aan entree. Entree is namelijk ¤ 5,- en kinderen tot 14 jaar zelfs GRATIS. Het gevolg zal dan wel zijn dat de programmering te wensen over zal laten? Ook dat is niet het geval. Op de programmeringlijst staan 10 regionale bands, bekend van hun aparte muziek genre of zelfs van hun eigen werk. Voor hen geldt het voordeel dat ze de gelegenheid krijgen om voor een groot publiek op te mogen treden. Verder is er als gedachtegoed dat het een festival wordt van gemoedelijkheid, gezelligheid en veel lol.
Kortom een festijn met de potentie om uit te groeien tot een waar regionale festival dat jaarlijks terugkeert, zeker gezien de animo van bands. De programmering voor volgend jaar ligt bij wijze van spreken al klaar. Om toch een idee te geven wie er spelen enkele namen: Mexx, Quiet, Schot deur 't Pleeraam, KIEK NOW US en anderen. Zeker de moeite waard om aan te gaan.





Ingezonden persbericht