Het aantal startende webwinkels via internet blijft groeien


ZWIJNDRECHT, 20070717 -- Het aantal startende webwinkels via internet blijft groeien.Steeds meer huisvrouwen of -mannen starten een webwinkel naast hun normale dagelijkse bezigheid. De website Winkelzone.nl meldde vanmorgen (17 Juli 2007) dat zij inmiddels de 3500ste gratis aanmelding binnen kreeg in haar webwinkeldatabank.

Winkelzone.nl is een intermediair tussen webwinkeliers en consumenten voor het online bestellen of kopen van producten via het internet door de webwinkels en online webwinkelsaanbieders overzichtelijk online te plaatsen voor consumenten op één complete webwinkelstartpagina met uitgebreide zoekmogelijkheden via de webwinkelzoekbox voor de consumenten (bezoekers).

Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van online winkelen via de webwinkelstartpagina van Winkelzone.nl of één van de vele andere webwinkelstartpagina's die inmiddels gebruik maken van de winkelzone webwinkeldatabank.

De webwinkeldatabank van winkelzone wordt onder andere ook gebruikt om diverse webwinkelstartpagina's over specifieke onderwerpen te vullen met webwinkels.

Bij het gratis aanmelden van de webwinkels hebben de webwinkeliers de mogelijkheid om belangrijke informatie bij de zoekopdrachten te laten zien voor de potentiële klanten (bezoekers) van hun webwinkel.

Meer info op www.website-reclame.nl





Website reclame internet nieuws