Gerechtelijke organisatie

Behandeling verzoek VEB inzake ABN AMRO op donderdag 19 juli 2007

Amsterdam, 16 juli 2007 - Op donderdag 19 juli 2007 te 13.00 uur wordt ter openbare terechtzitting van de Ondernemingskamer het verzoek behandeld van Vereniging van Effectenbezitters c.s. (advocaat: mr. J.H. Lemstra) tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen in de enquêteprocedure betreffende ABN AMRO Holding N.V. en ABN AMRO Bank N.V. (advocaten: mrs. P.D. Olden, J.D. Kleyn, J.L. Burggraaf en G. te Winkel). Verzocht wordt de benoeming van drie commissarissen in verband met het op handen zijnde biedproces.

De behandeling van het verzoek van Vereniging van Effectenbezitters c.s. voor zover het strekt tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van voornoemde vennootschappen vindt plaats in de week die aanvangt op 30 juli 2007 (waaromtrent nadere mededelingen zullen worden gedaan), dan wel op 19 juli 2007 indien partijen de Ondernemingskamer laten weten dat gezamenlijk te wensen.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Mevrouw mr. Anita J. van Wees

Secretaris van de Ondernemingskamer

Bron: Gerechtshof Amsterdam Datum actualiteit: 13 juli 2007 Naar boven