USG People N.V.

Published: 10:20 19.07.2007 GMT+2 /Source: USG People NV /AEX: USG /ISIN: NL0000354470

USG People neemt Geko Zeitarbeit in Duitsland over

Almere, 19 juli 2007 - USG People N.V. maakt bekend in gesprek te zijn over de volledige overname van het Duitse Geko Zeitarbeit GmbH. Naar verwachting wordt de overname op korte termijn afgerond.

Geko Zeitarbeit levert voornamelijk technische vakspecialisten vanuit vier vestigingen in Nordrhein Westfalen; Bochum, Dortmund (2) en Essen.

Ron Icke, CEO USG People: "De overname van Geko Zeitarbeit biedt USG People een prima gelegenheid om in Duitsland haar positie op het gebied van specialistisch uitzenden te verstevigen en verder uit te bouwen"

Geko Zeitarbeit heeft jarenlange ervaring in de uitzendbranche en heeft een zeer brede en consistente klantenbasis. De onderneming heeft momenteel 750 technisch geschoolde uitzendkrachten voor haar werken. De jaaromzet van Geko Zeitarbeit bedroeg over het jaar 2006 ruim ¤ 25 miljoen en de specialistische activiteiten zijn hoog renderend.

De huidige eigenaar van de onderneming, de heer Hans-Jurgen Koch, zal na de acquisitie aanblijven bij Geko Zeitarbeit en zal een rol spelen in de verdere uitbouw van de positie van USG People N.V. in Duitsland.

De overname zal worden betaald in contanten en gefinancierd uit eigen middelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ron Icke, CEO

+31 (0)36 529 95 05

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start People, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem Young Professionals, SYS, Financial Forces (Specialist Staffing), USG Innotiv, USG Energy, USG Capacity, HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep, Accea, Carela, USG Restart en Multicompta (Professionals) en Call-IT (Customer Care Services).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Voor meer informatie over USG People of een van haar werkmaatschappijen verwijzen wij graag naar onze website www.usgpeople.com.

PDF versie persbericht

Bezoek onze website: http://www.usgpeople.com