AutoRai

Peugeot introduceert nieuw modulair onderhoudssysteem

(7/19/2007)
Peugeot introduceert een nieuw onderhoudssysteem voor haar personen- en bedrijfsautoâs. De nieuwe modulaire onderhoudsstructuur, die het huidige Peugeot ABC Onderhoudssysteem vervangt, sluit beter aan bij de verlengde service-intervallen.

Technologische ontwikkelingen binnen het modelgamma maakten het noodzakelijk de huidige onderhoudsstructuur te herzien. Omdat Peugeot ook op het gebied van onderhoud en service maximale transparantie wil blijven bieden is het onderhoudsaanbod vereenvoudigd en kent het, net als zijn voorganger, een duidelijke prijsstelling voor de klant.

Eén onderhoudsbeurt
De modellen van Peugeot zijn uitgerust met moderne, geavanceerde benzine- en dieselmotoren. De toepassing van hoogwaardige techniek maakt langere onderhoudsintervallen mogelijk en daarom gaan de Peugeot Erkend Reparateurs voortaan met één universele Peugeot Onderhoudsbeurt werken. Deze onderhoudsbeurt bestaat uit een aantal standaard werkzaamheden, omvat meer dan 30 zorgvuldig geselecteerde controlepunten, en wordt afhankelijk van factoren als model, motorisering, kilometerstand en leeftijd, uitgebreid met additionele werkzaamheden en/of vervangingen.

De modulaire structuur van het nieuwe Peugeot Onderhoudssysteem biedt maximale duidelijkheid; afhankelijk van de situatie wordt altijd de juiste onderhoudsbeurt samengesteld, tegen een scherp tarief. De landelijke adviesprijs voor de Peugeot Onderhoudsbeurt bedraagt EUR 159,00; voor de Peugeot 107 geldt een speciale adviesprijs van EUR 129,00.

De Peugeot Onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde Peugeot technici, met gebruikmaking van Peugeot-diagnoseapparatuur en originele onderdelen.

Check-up
Klanten die weinig met hun auto rijden, en dus minder vaak in de werkplaats komen, kunnen bij de Peugeot Erkend Reparateur voor EUR 19,00 een tussentijdse Check-up laten uitvoeren. Bij deze Check-up worden alle belangrijke onderdelen gecontroleerd op eventuele slijtage en/of werking.

Pakketprijzen
Met de introductie van de nieuwe Peugeot Onderhoudsbeurt versterkt Peugeot haar positie in de aftersalesmarkt. Samen met de scherpe advies pakketprijzen voor onder meer banden, remmen en uitlaten is de Peugeot Erkend Reparateur bij uitstek het adres voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan iedere Peugeot, ongeacht bouwjaar of kilometerstand.