Centric KSI


-PERSBERICHT-

Centric neemt activiteiten van het Belgische APEM over

Gouda, 19 juli 2007 - ICT-organisatie Centric neemt vanaf heden alle activiteiten van het eerder failliet verklaarde Belgische APEM over. APEM was actief op het gebied van Consultancy, Managed Services, Imac en PC repair. Vanaf maandag runt het nieuwe team de activiteiten. 172 van de 245 medewerkers behouden hun baan.

Voor de werknemers van APEM betekent de overname door Centric een nieuwe toekomst na zes maanden van onrust en onzekerheid. Centric garandeert de klanten van het Belgische bedrijf voortzetting van de dienstverlening en service.

Centric verleende reeds gelijksoortige activiteiten en versterkt middels deze overname op strategische wijze de bestaande teams en haar positie in de markt. Bovendien past de overname in de strategie van Centric om een grote speler te worden in België. Centric heeft in België reeds vestigingen in Antwerpen, Zaventem, Evere en Waregem en stelt in België meer dan 700 mensen te werk.

Over Centric

Centric biedt gespecialiseerde totaaloplossingen op het gebied van consultancy, IT solutions, software engineering, e-business, systems integration, managed ICT services en training. Centric is actief in diverse branches, waaronder centrale en decentrale overheid, financiële dienstverlening, retail, woningcorporaties, groothandel en zorg. Door de groeiende omvang van het bedrijf en de solide financiële positie, realiseert Centric grootschalige projecten en kan de organisatie continuïteit garanderen. Centric biedt innovatieve oplossingen en diensten van hoge kwaliteit, mede door hechte samenwerking met diverse gerenommeerde partners. Centric wist zich in tien jaar tijd te nestelen in de top tien van automatiseringsbedrijven in Nederland. Het bedrijf staat voor nuchterheid, commitment en kwaliteit, telt momenteel circa 5.200 medewerkers en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen en Zwitserland. Centric is in december uitgeroepen tot best presterende ICT-dienstverlener van 2006.

De ICT-organisatie Centric maakt deel uit van Centric B.V. Deze organisatie realiseerde in 2006 een netto-omzet van 631 miljoen euro en een winst na belasting van 39 miljoen euro. Centric B.V. heeft een belang van 89,45% in het beursgenoteerde Oranjewoud N.V. (voorheen Centric KSI Holding N.V.). Meer informatie vindt u op www.centric.eu.



Centric KSI