Ingezonden persbericht


Qurius gecertificeerd tot Official Plantform Dealer

19 juli 2007 - Tijdens de Plantform ledenvergadering 11 juli 2007 is door Qurius de uitwerking van de Plantform modules aan de leden getoond. Qurius is hiermee het eerste bedrijf dat een systeem toont en levert dat volledig aan de Plantform eisen voldoet. Voor de leden was dit dan ook de eerste keer dat ze het door en voor hen geschreven ontwerp als software pakket gedemonstreerd kregen. In de beschikbare tijd is een goede indruk gegeven van wat de software de Plantform leden te bieden heeft.

Qurius is dan ook gecertificeerd tot Official Plantform Dealer van het Plantform Managementinformatiesysteem op basis van ERP/Microsoft Dynamics Navision. Jos ten Have voorzitter van Plantform overhandigde het certificaat aan Dries Grooters Qurius Business unit manager Sierteelt. "Doordat Qurius alles gekoppeld en geïntegreerd heeft kan de gebruiker doorlopend bekijken wat er binnen zijn bedrijf gebeurt met bijvoorbeeld teelt, kasruimtebenutting en kostprijs. Daarnaast zijn zij zijn sterk in de koppeling van logistieke systemen en simulatie. Het is eindelijk een systeem wat aan de verwachtingen van de kweker voldoet" aldus Jos ten Have.

Meer informatie:

www.plantform.nl

www.qurius.nl Branche: Sierteelt

Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt (per 1-7-2007) bijna 900 medewerkers en bedient ruim 2.100 klanten vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland (hoofdkantoor), Noorwegen, Oostenrijk, Spanje en Zweden. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december 2006 met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact

Qurius, Rik Harmsen: telefoon 0418 683 500 of rik.harmsen@qurius.nl Pride PR, Jan Faber: telefoon 071 568 00 28 of jan@pridepr.nl