Ingezonden persbericht


Qurius wordt met Q-Zorg 'Microsoft Nederland Healthcare Partner of the Year'

19 juli 2007 - Naast de Global Microsoft Dynamics Partner of the Year 2007 benoeming, is aan Qurius Zorg tevens de Microsoft Nederland Healthcare Partner Awards 2007 uitgereikt. Qurius Zorg zag een succesvol jaar bekroond worden met de felbegeerde 'ISV/Solution partner of the Year - 2007' award!

Microsoft Nederland koos dit jaar één van de mooiste plekjes in Flevoland als setting voor dit evenement, Stadslandgoed de Kemphaan te Almere. In een informele sfeer ontmoette de Microsoft Healthcare partners elkaar. Healthcare Industry Manager Andre Piso van Microsoft heette zijn gasten welkom en sprak van een commercieel geslaagd boekjaar 2006/2007. Aansluitend maakte hij de genomineerde partners bekend die zich afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben gemanifesteerd in de Nederlandse zorgmarkt.

Andre Piso lichtte de nominatie van Qurius in de categorie ISV/Solution partner of the Year - 2007 toe; " Qurius heeft bewezen de zorg goed te kennen door wederom een aantal vooraanstaande zorginstellingen als klant te winnen. Daarbij legt Qurius veel expertise en ervaring in de schaal en weet het optimaal in te spelen op de behoeften van de klant".

Tijdens het diner werden de winnaars bekend gemaakt en was het erepodium voor Qurius. Product Manager Zorg, Theo van den Berg, nam de beker in ontvangst: "Dit is een belangrijke erkenning voor onze inspanningen in de Nederlandse Zorgmarkt en een kroon op onze samenwerking met organisaties als de MEE. Deze prijs geeft vertrouwen in de toekomst en is een stimulans om onze aanpak door te zetten en onze visie op integratie in de zorg verder uit te dragen."

Trots spreken we dank uit naar Microsoft maar zeker ook naar een ieder binnen de Qurius organisatie die heeft bijgedragen aan het succes van de unit zorg en het winnen van de prijs.

Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt (per 1-7-2007) bijna 900 medewerkers en bedient ruim 2.100 klanten vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland (hoofdkantoor), Noorwegen, Oostenrijk, Spanje en Zweden. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december 2006 met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact

Qurius, Klaas Visser: telefoon 0418 683 500 of klaas.visser@qurius.nl

Pride PR, Jan Faber: telefoon 071 568 00 28 of jan@pridepr.nl