Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Brummen - Motorrijder (19) overleden na ongeval           |
Een 19-jarige motorrijder uit Eerbeek is woensdag 18 juli in het ziekenhuis in Zutphen aan zijn verwondingen overleden, nadat hij op de kruising Zutphensestraat / Meengatstraat / Julianalaan in Brummen in botsing was gekomen met een 21-jarige automobilist uit Brummen.

De politie werd omstreeks 21.30 uur over het ongeval ingelicht. Ter plaatse bleken medewerkers van de ambulance zich al over de motorrijder te hebben ontfermd. Het slachtoffer was op dat moment al buiten bewustzijn. Hij werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zutphen overgebracht. Daar is hij later op de avond aan zijn verwondingen overleden.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de 21-jarige automobilist vanuit de Meengatstraat de kruising in de richting van de Julianastraat wilde oversteken. Op de kruising ontstond echter tussen beiden een aanrijding, waarbij de motorrijder vol in de flank van de auto reed.

In verband met de afhandeling van het ongeval kwamen medewerkers van de verkeersongevallendienst van de politie, verschillende hulpdiensten en de sleepdienst ter plaatse. De politie zet het onderzoek naar de toedracht van het ongeval voort. Eventuele getuigen wordt verzocht contact met de politie op te nemen via 0900 - 8844.

|     |Nijbroek - Fietsster en automobilste botsen               |
Een 79-jarige fietsster en een 60-jarige automobiliste, beiden uit Nijbroek, zijn woensdag 18 juli op de Middendijk in Nijbroek met elkaar in botsing gekomen en gewond geraakt. Beide vrouwen zijn voor verdere behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De melding van het incident kwam 's ochtends kort voor half tien bij de politie binnen. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de fietsster vanaf de uitrit van een woning de Middendijk opreed. Daarbij verleende zij geen voorrang aan de automobiliste, waardoor tussen beiden een aanrijding ontstond en de automobiliste met haar auto in de sloot belandde. De 79-jarige vrouw liep onder meer een hoofdwond op. De 60-jarige automobiliste liep onbekend letsel aan haar voet op.

|     |Zutphen - 13 espressoapparaten verdwenen                  |
Onbekenden hebben tussen dinsdag 17 juli en woensdag 18 juli vanuit een winkel aan de Sprongstraat in Zutphen onder meer 13 espressoapparaten weten weg te nemen. Er is inmiddels aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De diefstal is tussen dinsdagmiddag 17.45 uur en woensdagochtend 09.00 uur gepleegd. Men kon de winkel binnenkomen door een deur te forceren. Eenmaal binnen heeft men onder meer 13 espressoapparaten, in waarde variërend van 400 euro tot een kleine 2000 euro, weten weg te nemen. De politie is op zoek naar tips en getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de diefstal in verband kan worden gebracht. Men kan bellen met 0900-8844.

|     |Warnsveld - Diefstal krachtstroomkabels bouwterrein       |
Een bouwterrein aan de Ooyersdreef is tussen dinsdag 17 juli en woensdag 18 juli het doelwit van dieven geweest. Hierbij zijn twee krachtstroomkabels verdwenen. Men heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

De kabels zijn tussen dinsdagmiddag 16.00 uur en woensdagochtend 07.00 uur verdwenen. Men kon het bouwterrein opkomen door het hekwerk te forceren, waarna de kabels werden ontkoppeld en weggenomen. Het gaat om kabels van respectievelijk 25 en 60 meter. De politie is op zoek naar tips en getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de diefstal in verband kan worden gebracht. Men kan via 0900-8844 contact opnemen.

Einde berichten
---


---


---

---- --