Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw pand geeft Infotheek Groep ruimte voor groei

Leiden, 19 juli 2007 - Infotheek Groep, leverancier van hardware en ICT-diensten, heeft na een verbouwingsperiode van vier maanden zijn nieuwe pand aan de Dorus Rijkersweg in Leiden betrokken. Het nieuwe kantoor van Infotheek beslaat 1.900 m2 en bevindt zich op loopafstand van het al bestaande magazijnencomplex.

Duco van Leenen, algemeen directeur van Infotheek Groep: "We hebben voor dit pand gekozen omdat het op loopafstand van ons magazijn ligt en prima mogelijkheden biedt voor de verdere ontwikkeling van de organisatie. Infotheek heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt in personele bezetting, het aantal klanten en in omzet. Het nieuwe pand geeft ons de ruimte dit in de toekomst te kunnen doorzetten. Ook biedt het ons mogelijkheden die we voorheen niet hadden; een showroom om relaties onze producten te tonen en de ruimte om presentaties en trainingen te geven."

Het kantoor en de zes magazijnpanden zijn verbonden door glasvezelkabel. Het bedrijfsnetwerk voorziet op die manier in bandbreedte voor server backup, netwerkkoppeling en vereenvoudigd telefoonverkeer via een nieuwe VoIP telefooncentrale die ook geschikt is voor thuiswerkers. Bij de verbouwing zijn energiebesparende maatregelen genomen; hoogfrequente TL-verlichting, licht dat aan- en uitgeschakeld wordt door beweging, en een ventilatiesysteem dat afgezogen lucht gebruikt om binnenkomende frisse lucht op te warmen.

Over Infotheek Groep

Infotheek Groep is leverancier van hardware en ICT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in de levering van precies die hardware die een bedrijf zoekt en die aansluit bij al aanwezige apparatuur. Infotheek is Preferred Partner van Hewlett Packard, Premier Business Partner van IBM en Lenovo en Gold Certified Partner van Microsoft. In 2006 behaalde het bedrijf een omzet ruim EUR 50 miljoen. Infotheek werd in 1981 opgericht in Leiden. Er werken 170 medewerkers.


* * * * * * * * * *

Kijk voor meer informatie over Infotheek Groep op www.infotheek.nl, of neem contact op met:

Zeno Group

Hella van Leeuwen

T: 020-30.10.989

E: hella.vanleeuwen@zenogroup.com