Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen na vechtpartij bij supermarkt
Datum: 19-07-2007
Tijd bericht: 10:29
Plaats: Venlo
De politie heeft woensdagmiddag twee mannen en een vrouw aangehouden die omstreeks half drie betrokken waren bij een vechtpartij op het Gelreplein. Een van hen werd ter observatie opgenomen en ligt nog in het ziekenhuis. De politie onderzoekt ieders aandeel in deze zaak en is op zoek naar getuigen. De recherche komt graag in contact met een man die tussen de vechtenden partijen kwam. Het gaat om een donker getinte man die een groene blouse droeg.

Het gaat om een 38-jarige man, een 20-jarige man en een 21-jarige vrouw. Ze komen alle drie uit Venlo. Beide mannen raakten gewond. De 20-jarige man werd in het ziekenhuis opgenomen. De andere man werd na behandeling overgebracht naar het cellencomplex. Uit een eerste onderzoek blijkt dat de vrouw onenigheid had met de 38-jarige man. Toen de 20-jarige man erbij kwam ontstond een ruzie tussen de twee mannen. Nadat de politie arriveerde zijn ze uiteindelijk alle drie aangehouden. De vrouw werd s avonds in vrijheid gesteld.

De politie stelde een buurtonderzoek in om meer te weten te komen over deze zaak. Als er nog getuigen zijn kunnen zij contact opnemen met de recherche politie Venlo via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).