Ingezonden persbericht


Nieuwe ViewSonic-monitor alleskunner op High Definition-gebied

Amsterdam, 19 juli 2007 - ViewSonic introduceert met de VX2435wm de ideale LCD-monitor voor de weergave van High Definition-videobeelden. Het hoogresolute scherm met een beelddiagonaal van 61 centimeter (24 inch), zorgt voor een geheel nieuwe beleving op het gebied van games en video. Want de VX2435wm natuurlijk op de PC worden aangesloten, maar ondersteunt ook videospelers en spelcomputers van de nieuwste HD-generatie.

De VX2435wm biedt een resolutie van 1920 bij 1200 beeldpunten, waardoor het scherm zelfs meer details weergeeft dan de meeste standaard High Definition (HD) Ready LCD-tv's, met een resolutie van 1366 bij 768. Het scherm biedt diverse video-aansluitingen, waaronder HDMI, componenten, S-video, composiet en PC-VGA en er kan een grote verscheidenheid aan apparaten op worden aangesloten. Het schakelen tussen deze aansluitingen gaat eenvoudig, met een druk op de knop.

De componenten-aansluiting en de digitale HDMI-aansluiting met 'High-bandwidth Digital Content Protection' (HDCP) zijn uitstekend geschikt voor het aansluiten van een Xbox 360 of PS3 HD-spelcomputer. Daarnaast is het ook mogelijk om via deze aansluitingen een DVD, HD DVD- of Blu-ray-speler aan te sluiten. Dankzij de hoge resolutie van de VX2435wm kunnen HD DVD- en Blu-ray-films met de hoogste HD-resolutie van 1080p volledig worden weergegeven, zonder dat de beeldkwaliteit omlaag geschaald hoeft te worden.

Het Premium MVA LCD-paneel met een contrastniveau van 1000:1, een helderheidsniveau van 500 cd/m² en een snelle reactietijd van 8 milliseconden (grijs naar grijs), staan garant voor een superieure beeldkwaliteit. De ingebouwde 'smart colour engine' optimaliseert de kleuren in games, films, tekstbestanden en foto's, waardoor steeds het beste beeldresultaat bij elke toepassing bereikt wordt. De 16:10 breedbeeldverhouding zorgt voor een daadwerkelijke bioscoop-beleving bij films en helpt overzicht te houden bij het spelen van complexe videogames. De geïntegreerde luidsprekers maken weer ruimte vrij op het bureau. Het scherm kan aan de muur worden gemonteerd en is milieuvriendelijk dankzij een stroomverbruik van minder dan één Watt in de slaapstand.

De VX2435wm is Microsoft Windows Vista premium-gecertificeerd, wat betekent dat het scherm volledig voldoet aan alle eisen van Microsoft's nieuwe besturingssysteem. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van alle visuele voordelen die Windows Vista biedt.

De multifunctionele HD VX2435wm is verkrijgbaar voor een adviesprijs van ¤ 739,00 (inclusief BTW).
Specificaties:

Emacs!

Hoogresolute afbeeldingen zijn te vinden op:
http://www.viewsoniceurope.com/data/156/VX2435wm_rightSide_RGB_h.jpg http://www.viewsoniceurope.com/data/156/VX2435wm_front_300_mitLogo.jpg

Over ViewSonic
ViewSonic®, vooraanstaand fabrikant van innovatieve beeldtechnologie, voert een breed assortiment LCD computer- en televisieschermen inclusief display-oplossingen voor de zakelijke en consumentenmarkt. Wereldwijd heeft ViewSonic al meer dan tweeduizend consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. ViewSonic. See the Difference®.

ViewSonic is opgericht in 1987 en gevestigd in Walnut, Californië (VS) en dient financiële verklaringen in die voldoen aan de Securities Exchange Act van 1934.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ViewSonic Press Relations Europe
Marie Pinon
E-mail: marie.pinon@viewsoniceurope.com
Tel: 00 33 (1) 41 47 49 05

PublieksWerk B.V.
Piet van Reeuwijk
E-mail: viewsonic@publiekswerk.nl
Tel: (020) 486 21 39

Verklaringen met betrekking tot de toekomst
Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst. ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht voordoen. Investeerders/beleggers wordt aangeraden om ViewSonic's jaar- en kwartaalverslagen zoals die zijn ingediend bij de SEC, met name ook het gedeelte getiteld 'Risk Factors'.