Ginnan nieuwste spil: welzijn, zingeving, filosofie en spiritualiteit


Ginnan nieuw initiatief van Cindy van Grinsven en Rachel Notenboom

ALPHEN, 20070720 -- Ginnan (spreek uit als: dzjie-nan) heet het nieuwe initiatief dat zich specialiseert in de organisatie van veelzijdige én inspirerende bijeenkomsten met welzijn, zingeving, filosofie en spiritualiteit als uitgangspunt. Ginnan richt zich op bijzondere en charismatische sprekers binnen deze focus gebieden.Eerste lezingen in november 2007: Bruce Davis en Christine Pannebakker.

Op 9 november heeft Ginnan haar eerste bijeenkomst in de Posthoornkerk, Amsterdam met Bruce Davis waar het 'Work-Life Balance' thema centraal staat. Hoe krijgen we weer plezier in ons leven, werk en relaties? Hoe zorgen we voor 'real food' voor onze geest? Davis houdt een spiegel voor en reikt handvatten aan.

Op 30 november valt de beurt aan Christine Pannebakker, bekend van 'Het Mama Masterplan': geef je kind een sterke basis mee! Hoe doe je dat? Hoe kun je in de eerste maanden en jaren als ouder bijdragen aan een sterk fundament? Ondermeer door het ontwikkelen van zelfvertrouwen bij je kind én jezelf! We leven in een niet-cultuur. Pannebakker richt zich op wat je wél kunt doen, ze gaat uit van kansen en mogelijkheden.

Het team van Ginnan
Grondleggers van Ginnan zijn Rachel Notenboom en Cindy van Grinsven. Beiden hebben veel ervaring opgebouwd in het zakenleven en verenigen nu hun krachten, inzichten, inspiraties, overtuigingen, organisatietalent in Ginnan.

"Wij willen mensen een bijzondere ontmoeting bezorgen die hen niet onberoerd laat", zegt Rachel Notenboom. "Het idee is een podium te bieden waar mensen direct contact hebben met onze gasten en met elkaar", vervolgt Notenboom.

De naam
Op zoek naar een naam die de lading van het concept van het bedrijf dekt, kwamen de initiatiefneemsters uit bij de Japanse notenboom, de Gingkoboom: een bijzondere, eeuwenoude boom met een uniek en ijzersterk karakter en een ongelooflijk verhaal. Deze boom heeft namelijk Hiroshima overleefd!

"Maar we willen meer!", zegt Cindy van Grinsven. "We willen mensen iets meegeven waar ze zelf iets mee kunnen, zo kwamen we op de zaden van de Gingkoboom: Ginnan. Dat is uiteindelijk wat we doen. Wij zaaien... zodat mensen zelf kunnen oogsten!", vervolgt Van Grinsven enthousiast.

Ginnan organiseert circa 10 keer per jaar inspirerende bijeenkomsten in een intieme setting op bijzondere, verrassende én sfeervolle locaties in Nederland die op interactieve wijze worden neergezet.

//einde bericht

Bron: Ginnan





Ginnan