Politie Midden- en West Brabant

Wervingsbericht district Tilburg

TILBURG, 19 juli 2007

Politie werft tijdens roze maandag op Tilburgse kermis

De politiekorpsen Brabant Zuid-Oost, Midden- en West Brabant en Rotterdam Rijnmond gaan op roze maandag (23 juli) tijdens de Tilburgse kermis werven voor nieuw personeel. De drie korpsen zoeken op dit evenement gezamenlijk naar nieuwe collegas.

Op roze maandag bezoeken veel mensen de kermis. Het is een goede gelegenheid om in een informele setting kenbaar te maken dat de politie verschillende soorten banen heeft. Maar vooral ook om te laten weten dat de politie aandacht heeft voor diversiteit. Om te kunnen werken in een diverse samenleving wil de politie zelf ook divers van samenstelling zijn. De politie heeft diversiteit nodig om haar politietaak in de samenleving goed te kunnen vervullen. Diversiteit omvat alle aspecten waarop mensen van elkaar verschillen, bijvoorbeeld in geslacht, leeftijd, fysieke beperking, afkomst, bekwaamheden, seksuele geaardheid, werkstijlen enz.

Door zichtbaar aanwezig te zijn tijdens roze maandag zetten de drie korpsen de politie als aantrekkelijke werkgever opnieuw op de kaart. De wervingsmensen van de politie lopen rond van 11.00 uur tot 20.00 uur.

Informatie over een baan bij de politie (ook niet-uniform functies!): www.kombijdepolitie.nl

Informatie over politie en diversiteit: www.lecd.nl


---

Meer inf Lisette Kaptein, communicatie adviseur (Brabant Zuid-Oost), 06-2124 6159

Auteur: Desiree Brabers