Gemeente Andijk


* Gemeente zoekt voorzitter en leden Wmo-raad Andijk

Gemeente zoekt voorzitter en leden Wmo-raad Andijk

19 jul 2007
Voor een goede uitvoering van de Wmo werkt de gemeente samen met haar inwoners. Tot 1 april 2007 gebeurde dit door middel van de klankbordgroep Wmo. De klankbordgroep wordt omgezet naar een Wmo-raad. Om deze raad compleet te maken, is de gemeente op zoek naar een voorzitter en enkele leden.
De werkbelasting
Vooralsnog wordt uitgegaan van een gemiddelde taakbelasting van een paar uurt per week bij een vergaderfrequentie van een maal per maand. Het betreft een periode van 4 jaar.

Wat vragen wij van u ?

Voorzitter Wmo-raad:
o Bestuurlijke ervaring en ervaring in het leiden van vergaderingen; o Kennis op de terreinen zorg en welzijn;
o Affiniteit met het verbeteren van de positie van de kwetsbaren in de samenleving;
o Inzicht in maatschappelijke en politiek bestuurlijke verhoudingen; o De voorkeur gaat uit naar een voorzitter die afkomstig is uit Andijk.

Aan de leden van de Wmo-raad worden in feite dezelfde functie-eisen gesteld. Ook is van belang dat u gemotiveerd bent en interesse heeft in maatschappelijke aangelegenheden. Daarnaast is het noodzakelijk dat u in staat bent tot helder analyseren en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Marja Oud, team Wmo, telefoonnummer 0228-595043. Voor meer informatie over de Wmo kunt u terecht op deze site. Als u geĂŻnteresseerd bent in deelname aan de Wmo-raad Andijk, kunt u tot 8 augustus aanstaande reageren door een kort briefje te schrijven. U kunt uw reactie ook mailen naar m.oud@andijk.nl.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |