Ingezonden persbericht


Martin Verweij nieuwe Account Manager Benelux bij Siemon

Arnhem, 19 juli 2007

Siemon, leverancier van netwerkbekabelingsoplossingen, heeft Martin Verweij benoemd tot Account Manager Benelux. In zijn nieuwe functie is Verweij verantwoordelijk voor alle verkopen van Siemon in de Benelux-regio. Naast de contacten met eindgebruikers onderhoudt Verweij ook de relaties met het uitgebreide partnernetwerk van Siemon, waaronder distributeurs en (gecertificeerde) installateurs. Siemon wil zijn marktaandeel in de regio aanzienlijk uitbreiden.

In eerdere functies deed Verweij ervaring op met account management, inkoop en verkoop bij telecom- en IT-bedrijven, waaronder Livingston en ITT (het latere Alcatel). Voor Livingston sloot hij op EMEA-niveau contracten met grote klanten. Voor BMW Nederland realiseerde hij in zijn functie als Purchase Manager aanzienlijke kostenreducties. Ook zijn opleiding elekto- en installatietechniek komt hem goed van pas, aangezien de bekabelingoplossingen van Siemon meestal door installateurs bij de eindgebruiker geïmplementeerd worden.

Verweij heeft hoge verwachtingen van zijn nieuwe baan. 'Siemon is een internationaal bedrijf met hoogwaardige technologische producten', zegt hij. 'In deze functie komen mijn jarenlange ervaring in de telecommunicatie en IT samen met mijn opleiding installatietechniek. Mijn uitdaging is om een grote bijdrage te leveren aan de groei van Siemon binnen deze regio. Ik verheug erop dat samen met onze partners te realiseren.'

-------

Een afbeelding in hoge resolutie is verkrijgbaar met een reply op dit bericht

Over Siemon
Siemon werd in 1903 opgericht en is leverancier van high quality en high-performance databekabeling. Het bedrijf heeft een van de meest complete product portfolio's van koper (unshielded en shielded twisted-pair) en glasvezel bekabelingssystemen. Siemon investeert veel in R&D en in de ontwikkeling van standaards voor databekabeling. Het bedrijf heeft meer dan 400 patenten voor bekabelingsoplossingen. Het hoofdkwartier van Siemon is gevestigd in Connecticut (VS). Daarnaast heeft Siemon kantoren en partners over de hele wereld. In de Benelux is de levering in handen van twee exclusieve distributeurs: Forehand in Rotterdam voor Nederland en Mulder Hardenberg in Stabroek (B) voor België en Luxemburg. De beide distributeurs werken met een netwerk van gecertificeerde installateurs. Meer informatie over Siemon kunt u vinden op www.siemon.co.uk.

Meer persinformatie:
Wisse Kommunikatie
Francine Loos
+31 (0)26 4431523 / +31 (0)6 11041 635
francine.loos(at)wisse-worldcom.nl