Ingezonden persbericht


Persbericht

BancTec stel nieuwe Manager Managed Services aan

Nieuwegein, 19 juli 2007 -- BancTec, leverancier van Enterprise Content Management-oplossingen, heeft ing. Hans van Heertum (43) aangesteld als Manager Managed Services. Hij wordt verantwoordelijk voor diensten en processen die door klanten zijn uitbesteed aan BancTec. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen werd onlangs een geheel nieuwe Managed Services-afdeling geopend.

Sinds de oprichting in 1972 heeft BancTec zich gericht op het leveren van oplossingen op het gebied van informatiemanagement die hoge toegevoegde waarde bieden voor klanten. Daarnaast is het bedrijf met zijn Managed Services een sterke partner voor het uitbesteden van administratieve, documentintensieve processen. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen werd onlangs een geheel nieuwe Managed Services-afdeling geopend. BancTec Managed Services beheert omvangrijke, hoogvolume documentverwerkings- en conversieprojecten. De diensten variëren van het uitbesteden van een gehele postkameroplossing tot een 'disaster recovery' oplossing waarbij alle diensten en processen op zeer korte termijn kunnen worden overgenomen.

Hans van Heertum heeft zijn sporen in Managed Services ruimschoots verdiend. De laatste jaren werkte hij als service delivery manager bij Ericsson Nederland, waarbij hij verantwoordelijk was voor de uitvoering van Managed Services voor diverse klanten. Bij hetzelfde bedrijf werkte hij als consultant mobiele netwerken. Aan het begin van zijn carrière was hij werkzaam bij KPN, eerst als netwerkontwikkelaar en later als projectmanager KPN mobiel.

Van Heertum over zijn aanstelling bij BancTec: "Ik ga me richten op het verder uitbouwen en maximaliseren van de Managed Services omgeving van BancTec. BancTec's lokale aanwezigheid in de Nederlandse markt, gecombineerd met de wereldwijde samenwerking tussen internationale Managed Services-vestigingen, vormt de perfecte basis voor een professionele dienstverlening."

BancTec - Weverstede 17, 3431 JS Nieuwegein

Tel: 030 - 602 39 00, fax: 030 - 602 39 11
Internet: www.banctec.nl en www.banctec.co.uk

Over BancTec

BancTec biedt softwareoplossingen en diensten op het gebied van systeemintegratie en Business Process Outsourcing (BPO), die organisaties ondersteunen hun bedrijfskritische data- en papierintensieve processen te automatiseren en te stroomlijnen. Sinds de oprichting in 1972 zijn de BancTec-oplossingen wereldwijd al in meer dan 50 landen ingezet en worden minstens 50 miljoen documenten of items dagelijks geregistreerd en verwerkt door systemen van BancTec. De productreeks van BancTec combineert op unieke wijze flexibiliteit, schaalbaarheid en connectiviteit. Het biedt organisaties optimale mogelijkheden om de registratie, verwerking én verzending van hun elektronische en papieren document- en transactiestromen te automatiseren en te structureren. Naast de productreeks levert de organisatie ook hardwareoplossingen en service- en supportdiensten. Voor meer informatie: www.banctec.nl en www.banctec.co.uk


---