Gemeente Wervershoof


Maak een foto en win een cadeaubon ...

19 jul 2007
Volag Wervershoof Heeft u een gemeentevlag gekocht en neemt u die bijvoorbeeld mee naar de camping in Frankrijk? Maak er een foto van en laat het ons weten, want er zijn prijzen te winnen! Er is regelmatig vraag naar een watersportvlag van de gemeente Wervershoof. Sinds kort is er een beschikbaar.Voor EUR 7.50 mag u zich eigenaar noemen van dit pronkstuk en voortaan op het water of uw camping laten zien waar uw thuishaven is. De vlag is beschikbaar in twee formaten: 40 x 60 en 30 x 45 centimeter en is geschikt voor een standaard vlaggenmast. Het materiaal is uitgevoerd in kunststof, kleurecht en heeft een versterkte rand voor de bevestiging. De vlag is alleen tijdens openingstijden te koop aan de balie van Burgerzaken in het gemeentehuis.

Fotowedstrijd
Door de gemeentevlag op een rare plaats, grappige manier of op een leuke of herkenbare plek in beeld te brengen maakt u kans op een cadeaubon of het boek over de Westfriese Omringdijk en publicatie van uw foto in de Binding en op onze website www.wervershoof.nl.

U kunt tot eind augustus 2007 uw foto mailen naar info@wervershoof.nl. Vermeld bij de inzending uw naam, adres en telefoonnummer. Heeft u geen digitale maar een gewone afdruk? Ook dan kunt u meedoen! Stuur de foto naar de gemeente Wervershoof, t.a.v. Linda Schouten, postbus 41, 1693 ZG Wervershoof.

Fotografen gaan bij deelname aan de wedstrijd automatisch akkoord met het publiceren van de foto's door de gemeente.

Ons adres: Raadhuisplein 1 1693 EA Wervershoof info@wervershoof.nl Telefoon: 0228-587171