Marktplaats


Vorstelijk wonen haalbaar via Marktplaats.nl
Middeleeuws kasteel en abdij te koop

Emmeloord,17 juli 2007 - Ben jij een prins of prinses, maar zoek je nog je eigen droomkasteel of abdij? Of ben je je krappe woning zat en zie je meer in een perceel van 1 hectare en heb je genoeg meubels om het ruime aanbod aan kamers in te richten? Sla dan nu je slag op Marktplaats.nl, daar staat momenteel zowel een uniek middeleeuws kasteel als een abdij te koop, dat aan al deze criteria voldoet. Zijn beide locaties toch net iets boven budget? Zoek dan je eigen paleisje tussen de bijna 45.000 andere - iets meer schappelijk geprijsde - woningen die momenteel op Marktplaats.nl worden aangeboden.

Middeleeuws kasteel
Voor toekomstige prinsen en prinsessen staat in de provincie Limburg Kasteel de Dael, op een riante locatie in de gemeente Nuth. Kasteel de Dael is gebouwd om een binnenplein heen en het perceel bestaat uit een hoofdgebouw, poortgebouw, vleugel, bijbouw en een kantoor. De fundamenten van dit kasteel dateren uit de dertiende eeuw. De Dael heeft sinds 1950 dienst gedaan als luxe hotel en staat nu te koop op Marktplaats.nl. Voor

EUR 2.200.000,- k.k. is het kasteel met rijke historie en prachtige oprijlaan, met aan weerszijden bomen, geheel van jou. Kijk op deze link voor meer informatie over dit kasteel.

Franse abdij
Als je op zoek bent naar een bijzonder buitenhuis dan is dit een uitgelezen mogelijkheid. In een Frans dorpje aan de Maas staat een grotendeels gerenoveerde monumentale abdij, op 1 hectare grond. De abdij heeft glas in lood ramen en de vertrekken ogen door hun hoogte, veelal gebogen plafonds en eigen haard als koninklijk. Deze locatie biedt bij uitstek de mogelijkheid om van het Bourgondische leven genieten. Dit Franse optrekje kost EUR 980.000,- k.k. Kijk op deze link voor meer informatie over dit buitenlandse avontuur.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 185.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en huisraad. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.