Gemeente Sneek


Sanitaire voorzieningen Sneekweekcamping vernieuwd

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van een gloednieuw toiletgebouw op het Pottenterrein in Sneek, speciaal voor de Sneekweekcamping. De mobiele douche- en toiletunits die tot nu toe tijdens de Sneekweek op de camping werden geplaatst, behoren daarmee tot het verleden. De gemeente kan haar gasten op de camping nu veel meer comfort bieden. De verwachting is dat de belangstelling voor de Sneekweekcamping verder zal toenemen.

De bouw van het nieuwe toiletgebouw maakt deel uit van het ambitieuze project "Zicht op de Meer". In het kader van dit project wordt dit jaar het dagrecreatieterrein de Potten opgeknapt; volgend jaar is het Starteiland aan de beurt.

Vanaf 2 augustus is de Sneekweekcamping weer open voor de jeugd die tijdens de Sneekweek in Sneek wil verblijven. Er wordt rekening gehouden met ongeveer 1000 jongeren. De opzet van de Sneekweekcamping blijft gelijk aan die van voorgaande jaren. De gemeente werkt weer samen met VVV Sneek en Schaaf beveiliging, die zorgt voor het beheer van de camping. Tevens rijdt van 3 tot en met 10 augustus de speciale Sneekermeerbus tussen het station en de Snitser Mar.

Er kan nog tot en met 27 juli gereserveerd worden via www.vvvsneek.nl of www.sneekweekcamping.nl.

© copyright 2007 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 18-7-2007