Vts Politie Nederland kiest Global Knowledge als partner opleidingen


Full service aanpak zorgt voor efficiëntie en transparantie voor medewerkers en management

NIEUWEGEIN, 20070719 -- vts Politie Nederland (vts PN) heeft sinds 2005 Global Knowledge als raamcontractpartner geselecteerd voor het leveren van ICT-opleidingsdiensten. Onlangs is de overeenkomst met twee jaar verlengd. De deskundigheid van de docenten, het uitgebreide portfolio en de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening zijn doorslaggevend geweest tijdens de selectieprocedure.

Global Knowledge is geselecteerd als leverancier voor de zogenaamde ICT-hardskills, wat inhoudt dat de trainingsorganisatie opleidingsdiensten levert op het gebied van Microsoft, Cisco, Citrix, Altiris, Oracle, Unix, Linux, Tru64, SAN, Nortel, EMC Legato, Checkpoint en Netscreen.

"vts PN is middels een aanbestedingstraject op zoek gegaan naar een (of meerdere) totaalpartner(s) om de professionaliteit van onze medewerkers en de organisatie te verhogen en te continueren. Een van die partners is Global Knowledge geworden. Door het één-loket-principe dat wij hebben afgesproken, is het nu mogelijk om nagenoeg alle IT-gerelateerde opleidingsvragen bij een deskundige partner neer te leggen. Dat geeft een hoop efficiëntie en transparantie voor medewerkers en management", aldus Marcel van Wijk, Beleidsmedewerker Opleidingen P&O.

Leon Brusse, verantwoordelijk account manager van Global Knowledge: "De `full service' aanpak van Global Knowledge betreft niet alleen het uitleveren van de gevraagde trainingen. Door actieve en projectmatige begeleiding speelt Global Knowledge namelijk tevens een belangrijke rol in de totstandkoming van het definitieve opleidingstraject waarbij maximale aansluiting bij de dagelijkse praktijk van de vts PN medewerker gewaarborgd is."

Ook Piet Hompus, Regional Manager Benelux van Global Knowledge toonde zich tevreden met de nieuwe overeenkomst: "Wij zijn zeer verheugd dat Global Knowledge wederom is geselecteerd als contractpartner voor de komende jaren. De nieuwe overeenkomst stelt ons in staat de reeds jarenlange bestaande samenwerking met vts PN en de aan haar gelieerde politieorganisaties verder uit te bouwen en continue betrokken te blijven bij het in gang gezette veranderings- en professionaliseringstraject binnen vts PN."

Over vts Politie Nederland
De vts Politie Nederland is een voorziening tot samenwerking die is opgericht om tot een doelmatiger beheer bij de politie te komen. De volgende organisaties zijn per 1 augustus 2006 in de vts Politie Nederland opgegaan:
* Concern Informatiemanagement Politie (CIP)
* ICT-Service Centrum Politie, Justitie en Veiligheid (ISC)
* Nederlands Politie Instituut (NPI)

Over Global Knowledge
Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen voor IT en management professionals. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers op het gebied van netwerk, beveiliging, VoIP en wireless en op producten van toonaangevende ondernemingen als Cisco, Microsoft, Nortel, Oracle en Red Hat. Ons management portfolio voorziet in training op project management, professional skills, business analysis en ITIL. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden - klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, en via Internet. Global Knowledge heeft computerondernemingen, profit-, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners.
Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1100 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Welsh, Carson, Anderson & Stowe. Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.nl/





Ingezonden persbericht