Continu zelfreinigend toiletblok. Schrobben bijna overbodig


WC-EEND introduceert eerste continu zelfreinigende toiletblok

TIEL, 20070719 -- WC-EEND introduceert Energy Actief Blok, het eerste zelfreinigende toiletblok dat het gehele toilet continu reinigt, zelfs onder de rand en tussen de spoelbeurten door. Dit is mogelijk door een geheel nieuwe gepatenteerde technologie waarbij enzymen zich na contact met water door het hele toilet verspreiden en daar organisch vuil afbreken. Alle andere bestaande toiletblokken reinigen alleen op de plek waar het blok hangt en ook alleen per spoelbeurt.

Sommige consumenten gebruiken geen toiletblok omdat ze twijfelen aan de hygiënische werking ervan. Om aan deze groep tegemoet te komen heeft WC-EEND het nieuwe Energy Actief Blok ontwikkeld. Dit blok is het derde product in de succesvolle Energy serie, naast Energy Actief Poeder en Energy Power Gel. Tegelijk met deze introductie heeft WC-EEND ook de andere toiletblokken, Cosmetic, Original Blue en Stortbak Blok, vernieuwd.



Unieke enzym technologie: continue reiniging, zelfs onder de rand

Het nieuwe Energy Actief Blok bevat micro-organismen die enzymen produceren. Deze enzymen worden alleen actief bij een hoge vochtigheidsgraad, dus als ze in contact komen met water. Door de toiletspoeling worden de enzymen actief en zorgen ze voor de afbraak van organisch vuil zoals proteïnen, urinesteen en vet. Dit vuil wordt door de enzymen in kleine stukjes afgebroken, zodat deze met het spoelwater worden afgevoerd. De enzymen zijn continu actief in het hele toilet, ook onder de rand en in het waterslot. Dit in tegenstelling tot de bestaande vaste en vloeibare toiletblokken, die alleen reinigen waar het blok hangt en alleen per spoelbeurt. Het WC-EEND Energy Actief Blok reinigt dus krachtiger en continu, ook tussen de spoelbeurten door! De verkoopadviesprijs van Energy Actief Blok is ¤ 2,69 en is verkrijgbaar vanaf juli 2007.



Ook WC-EEND Cosmetic, Original Blue en Stortbak Blok vernieuwd

Eerder introduceerde WC-EEND al Cosmetic, het eerste toiletblok met ingebouwd parfum reservoir. Dit blok heet voortaan WC-EEND Intense. Daarnaast is de verpakking vernieuwd en nog makkelijker te openen. Ook het traditionele vaste toiletblok Original Blue is vernieuwd, de verbeterde formule geeft zichtbaar 25% meer schuim waardoor een krachtigere reiniging ontstaat. De verpakking is ook vernieuwd. Tenslotte verandert de inhoud van de verpakking van Stortbak Blok (van 1 naar 2 blokken), gaat het blok 25% langer mee en is de verpakking opgefrist.



Zie ook www.WCEEND.nl





Ingezonden persbericht