Microsoft spreekt officieel waardering uit over IT Solution Partners


"IT Solution parolution Partners ontvangt een pluim voor haar pro-actieve en innovatieve houding als partner"

DENVER, 20070719 -- Microsoft spreekt tijdens de Worldwide Partner Conference in Denver officieel haar waardering uit over IT Solution Partners. Microsoft geeft aan dat IT Solution Partners het voorbeeld is op het gebied van een pro-actief en innovatief partnerschap en bekroont deze waardering met een Pluim. Als teken van waardering, inzet en motivatie.

Tijdens de seminar voor Resellers en System Integrators op de Worldwide Partner Conference spreekt Bas van Kesteren (verantwoordelijk voor de reseller channel) namens Microsoft Nederland zijn waardering uit. "IT Solution Partners is in staat geweest om haar rol als partner nog verder uit te bouwen, door onder andere zelfstandig boardroom sessies te organiseren met het thema Licentiebeheer. Deze aanpak laat zien hoe je pro-actief en op een innovatieve wijze met de Microsoft producten omgaat. Microsoft Nederland ziet IT Solution Partners dan ook als het voorbeeld voor andere partners en resellers in Nederland", aldus Bas van Kesteren.

IT Solution Partners ervaart deze uiting van waardering als erkenning voor hetgeen wat ze het afgelopen half jaar heeft neergezet. "Deze onderscheiding van Microsoft Nederland zet ons als Partner nog meer op de kaart en sluit aan bij onze doelstelling om op meerdere niveaus met Microsoft samen te werken", aldus Shahrooz Safarghandi (directeur IT Solution Partners).

"Een van onze doelstellingen is klanten nog beter te informeren over de mogelijkheden en contracten die ze met Microsoft sluiten. Dit omdat we in contact met ICT managers vaak zien dat ze niet exact weten wat hun contract inhoudt, of welke waarde en voordelen dit contract heeft voor desbetreffende organisatie. IT Solution Partners streeft er naar om verhelderend en ondersteunend te zijn voor de ICT manager, zowel bij zijn keuzes als bij het verdedigen van zijn ICT budget. Deze boardroom sessies hebben daaraan een bijdrage geleverd. Ze geven onder andere inzicht in het gebruiksgemak van Software Assurance, de voordelen en de portals van Microsoft", aldus Remon Harmelwaard, manager partners en licensing van IT Solution Partners.

IT Solution Partners
IT Solution Partners heeft ruime ervaringen in het aanbieden van ICT-diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen. Dit doet ze middels een breed pakket van diensten op het gebied van beheer, ontwikkeling, infrastructuur, licenties, kosten reductie, detachering en opleidingen. Door de brede focus op zowel de techniek als de business is IT Solution Partners in staat structurele oplossingen te leveren.





IT Solution Partners