Johnson Controls gaat een samenwerkingsverband aan met Fengfan

19/07/2007 19:36



PR Newswire



MILWAUKEE, July 19 /PRNewswire/ --
Johnson Controls, Inc., 's werelds leidende leverancier van batterijen en accu's voor de auto-industrie, kondigde vandaag aan dat het een memorandum van overeenstemming heeft getekend met Fengfan Ltd uit Baoding in de provincie HeBei, om tot een joint venture overeenkomst te komen aangaande ontwerp, fabricage, verkoop en service van onderhoudsvrije loodzuur batterijen en accu's voor de auto-industriet in China.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20030423/JCILOGO)

Momenteel beheert Johnson Controls een loodzuur batterijen en accu onderneming in Sjanghai, gebouwd in 1997 en levert zijn Varta(R) merkproduct aan zowel fabrikanten van originele apparatuur als ook aan de Chinese achtermarkt. Deze relatie met Fengfan toont eens te meer de toewijding van Johnson Controls om te groeien en zijn klanten in China te ondersteunen.

Baoding Jin Fengfan Storage Battery Company Ltd werd in 1958 opgericht en is een staatsbedrijf, waarvan China Shipbuilding Industry Corporation (CSIC) de grootste aandeelhouder is. Fengfan is de grootste fabrikant van industriële batterijen en accu's voor de auto-industrie in de Volksrepubliek China met een marktaandeel van meer dan 20%.

Johnson Controls is een wereldleider in de autobranche, gebaseerd op efficiëntie en elektrische energie oplossingen. De onderneming levert innovatieve interieurs voor de autobranche, die het rijden comfortabeler, veiliger en plezierig maken. Voor gebouwen leveren zij producten en diensten die het gebruik van energie optimaliseren en het comfort en de veiligheid verbeteren. Johnson Controls levert naast systeemtechniek en expertise op het gebied van service ook accu's voor auto's en hybride voertuigen. Johnson Controls (NYSE: JCI) heeft 136.000 werknemers in dienst op meer dan 1.000 locaties en verleent service aan klanten in 125 landen. Het bedrijf is in 1885 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.johnsoncontrols.com/

Website: http://www.johnsoncontrols.com

Monica Levy van Johnson Controls, +1-414-524-2695; Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20030423/JCILOGO, AP Archief: http://photoarchive.ap.org; Bedrijfsnieuws On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/473547.html