Ingezonden persbericht

Afgelopen week hebben wij u een persbericht gezonden inzake de laakbare houding van de PvdA ten opzichte van het Nederlandse kind dat met ontvoering is bedreigd.

Dit perbericht hebben wij ook naar de PvdA gezonden omdat wij met 'open vizier' de rechten van deze kinderen trachten te beschermen.

Hierbij het antwoord van deze 'Regerings'partij:

"Hartelijk dank voor uw schrijven. Op dit moment zijn we helaas niet in staat u een op maat geschreven antwoord terug te sturen.

Partij van de Arbeid Tweede Kamerfractie"

Wanneer gaan de ogen van de Nederlandse media open en gaat u inzien dat de PvdA alleen bestaat uit het maken van loze beloften waarbij Wouter BOS (de voorzitter van deze partij) alleen in 'het geweer' komt wanneer het om zijn kinderen gaat (weet u nog het ongewild fotograferen van zijn kinderen!).

Stichting Kinderontvoering
Jacques Smits

T: 06 - 14119693

Hierbij nogmaals desbetreffend persbericht:

PERSBERICHT

PvdA houdt haar woord NIET.

Sedert een jaar of 4 zijn wij middels de PvdA bezig om het mede door onze stichting opgezette initiatief voorstel wetswijziging (reeds door de Raad van State goedgekeurd) betrekking hebbende op het strafbaar stellen van de voorbereidende handelingen om tot een kinderontvoering te komen EN de poging tot kinderontvoering op de plenaire agenda van de Tweede Kamer voor stemming te krijgen.

Medio februari 2007 heeft Aleid Wolfsen middels de media (tv-programma MAX) laten weten dat dit voorstel half april voor stemming zou komen MAAR dan moet de PvdA dit voorstel wel op de plenaire agenda laten zetten.

De PvdA houdt kinderen die met ontvoering worden bedreigd nu al zo een 4 jaar aan het lijntje, was het niet Anja Timmer die niet bij machte was om voor deze Nederlandse kinderen hun recht op te komen dan blijkt nu wel dat ook Aleid Wolfsen hietoe niet capabel blijkt te zijn of houdt de PvdA er nu echt een kindonvriendelijk beleid op na?

Arnhem, 16 juli 2007
Stichting Kinderontvoering
Jacques Smits

http://www.kinderontvoering.info