Ingezonden persbericht



nieuw: vijf keer per week marrakech, 61-daagse overwinteringsreizen

Corendon lanceert winterbrochure 2007/2008

Lijnden, 18 juli 2007 ­ Corendon is er vroeg bij dit jaar met de 42 pagina´s tellende winterbrochure. Terwijl de Mediterranee een ware topzomer meemaakt en de temperatuur record op record vestigt, lanceert de Turkije specialist 20 juli al de winterbrochure 2007/8. Nieuw: Het hippe Marrakech is dé citybreak bestemming voor het najaar en wordt vijf keer per week aangevlogen. Ook zijn er speciale overwinteringsreizen naar Turkije vanaf 23 dagen tot maar liefst 61 dagen. En: je kunt nu al je reis vastleggen voor de meivakantie van 2008!

Dagelijks Antalya
Na hard werken mag het resultaat er zijn: de eerste winterbrochure op de Nederlandse markt. Corendon topman Atilay Uslu: "We zijn trots op deze brochure, met een scala aan reizen naar populaire zonbestemmingen." Zo vliegt Corendon komende winter dagelijks op het Turkse Antalya vanaf Amsterdam maar ook vanaf Eindhoven, Brussel en Rotterdam. Speciaal voor overwinteraars zijn er ´open end´ tickets zonder vaste vertrekdatum. Nieuw zijn ook de extra lange reizen vanaf 23 tot 61 dagen.

Hip Marrakech nooit eerder zo bereikbaar
De topper van het nieuwe aanbod is Marrakech. Die ommuurde Marokkaanse woestijnstad is nog nooit zo hip geweest; er zijn talloze nieuwe clubs en schitterende hotels. Het drukke Djemna el Fnaa-plein, met zijn slangenbezweerders, acrobaten en eetstalletjes moet iedereen een keer gezien hebben. Dat kan nu heel eenvoudig: Corendon vliegt deze winter vijf maal per week op Marrakech vanaf Amsterdam en Brussel, ideaal als citybreak bestemming voor een midweek of weekend. De stad is ook een fantastische uitvalsbasis voor woestijntrips of tochten naar het strand. Marokko is een zonzekere, aangename winterbestemming en nooit eerder zo bereikbaar.

Egypte en Tunesië
Egypte blijft letterlijk en figuurlijk 'hot' deze winter. "We vliegen voor het eerst op Luxor en koppelen daar nu ook prachtige rondreizen aan vast. De badplaats Hurghada bieden we nu ook aan met vertrek vanaf Eindhoven", aldus Uslu. Ook Tunesië wordt steeds populairder. Het aantal accommodaties aan de kust groeit en de bestemming is perfect voor een échte strandvakantie of een actieve rondreistrip door de woestijn.

Boeken tot in mei!
De Corendon winterbrochure biedt tevens voorjaarsreizen aan voor 2008. Uslu: "Uniek is dat men nu ook al de meivakantie 2008 kan vastleggen. Dat geeft een rustig gevoel, zeker door de sterk groeiende belangstelling op de Mediterrane bestemmingen voor deze vakantieperiode."

De brochure is op te vragen via telefoonnummer 023-526 89 79 /023-751 06 06. Via dit nummer, de reisagent of de website www.corendon.nl kunnen reizen worden geboekt.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Zie ook www.corendon.nl.



Ingezonden persbericht