Luisteraar Q-music wint 28.300 euro door het geluid van stanleymes

20/07/2007 10:16



Q-music Nederland BV



Zes weken achter elkaar waren de luisteraars van Q-music in de ban van 'Het Geluid'. Gisteravond werd ook het laatste geluid geraden door Robert Verkroos uit Appelscha. Door het juiste antwoord 'het in- en uitschuiven van een stanleymes' te noemen wint hij een bedrag van 28.300 euro.

Robert Verkroos: "samen met mijn twee collega's dachten we te weten wat het geluid was. Fantastisch dat ik werd gebeld en het goede antwoord gaf! We delen het bedrag met zijn drieën zoals afgesproken. Onze zomer was al leuk, maar wordt alleen maar leuker!

De hele zomer stonden de geluiden centraal bij Q-music. Luisteraars konden door het raden van het juiste geluid een flink geld bedrag winnen. Ieder uur dat het niet geraden werd steeg de waarde met 100 euro. Met het laatste geluid hadden de luisteraars veel moeite, want het geluid van het stanleymes was ... voor het eerst te horen. Het bedrag liep dan ook flink op tot Robbert het gisteravond wist te raden.

Op www.q-music.nl vind je de vier geluiden van afgelopen zomer en zijn de winnaars te vinden die al met een cheque naar huis gingen. Robert Verkroos krijgt vandaag tijdens de uitzending van Menno Barreveld (van 16.00-19.00 uur) de cheque uitgereikt.

Programmadirecteur Wouter van der Goes: "Q-music staat voor een goeie muziekmix en spectaculaire acties. En dit was nou zo'n typische actie dat het medium radio zo mooi maakt. We hebben een geweldige spanning op kunnen bouwen met een simpel geluid en het was te gek om te merken hoe luisteraars daar massaal op reageerden. Mooier kan bijna niet. Het geluid komt dan ook zeker terug. Dit najaar zijn er weer nieuwe geluiden te horen en geven we hopelijk nog meer geld weg."

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl





http://www.q-music.nl