NCRV

Nieuwe NCRV-productie: De 100

Kandidaten gezocht

De NCRV start in 2008 met een nieuwe gigantische televisieproductie: De 100.

In deze nieuwe serie volgen de makers honderd mensen die allemaal dezelfde, belangrijke gebeurtenis tegemoet gaan. Een moment dat bepalend is voor de rest van hun leven. Leef mee met de herkenbare belangrijke levensmomenten van de deelnemers.

In navolging op de succesformule van Babyboom, waarin honderd stellen met een kinderwens een jaar lang in voor- en tegenspoed worden gevolgd, gaat de NCRV honderd stellen volgen die in 2008 gaan trouwen.

Alle aspecten die bij deze belangrijke gebeurtenis in een mensenleven horen, komen aan bod. Wat ging er vooraf aan deze belangrijke dag? Wat is hun levensverhaal? Hoe gaat het aanzoek? Zenuwen, twijfels, verdriet, romantiek? Is de dag het succes geworden waarop werd gehoopt? De bruidegom kwam de eerste keer niet opdagen, deze keer wel?

Na de serie van honderd stellen die gaan trouwen, volgt de NCRV honderd mensen die op zoek gaan naar een partner. In de toekomst wordt gedacht aan honderd mensen die gaan verhuizen, afvallen of een (ernstige) ziekte hebben. Zij worden van dichtbij gevolgd met alle emoties die bij de gebeurtenissen horen: verdriet, geluk, teleurstelling, liefde en succes.

De NCRV is voor De 100 op zoek naar mensen met trouwplannen: of de datum nu al vast staat, of dat het aanzoek nog moet plaatsvinden. De opnamen starten in augustus en lopen door tot en met mei wanneer het programma wordt uitgezonden.

De productie is in handen van Tuvalu Media. Mensen die willen meewerken aan het programma kunnen meer informatie krijgen en zich aanmelden via huwelijk@ncrv.nl of via www.de100.ncrv.nl