Gemeente IJsselstein


Besluitvorming Tuinensingel/Daccastraat

Datum: vrijdag 20 juli 2007
Op 6 maart is een voorgenomen besluit genomen over de afsluiting van de Tuinensingel en over het openhouden van een doorgang nabij de Daccastraat.

Inwoners van Zenderpark konden hun mening over dit besluit aan de gemeente kenbaar maken. Veel mensen hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.
Definitieve besluitvorming
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om alle meningen in kaart te brengen, zodat de gemeente voor 1 juli 2007 tot een weloverwogen, definitief besluit kon komen. De voorbereidingen voor het definitieve besluit zijn inmiddels afgerond.
Vakantieperiode
Wij realiseerden ons echter dat wanneer wij in juli een besluit nemen, de termijnen voor het inzien van het besluit en de mogelijkheid om beroep aan te tekenen, grotendeels in de zomervakantie zouden vallen. Wij willen echter iedereen de mogelijkheid gunnen om op het definitieve besluit te reageren en vinden besluitvorming op dit moment dan ook niet reëel.
Beroepstermijn
Wij nemen daarom halverwege augustus een definitief besluit over de Tuinensingel en de Daccastraatverbinding. De termijn van zes weken voor het instellen van beroep begint dan te lopen. Wij beseffen dat als gevolg hiervan enige vertraging in het proces optreedt. Wij menen hieraan verstandig te doen om de zorgvuldigheid van het proces te waarborgen.