Makelaarsformule WitteWoningWinkel exploiteert ook eigen vestigingen

20/07/2007 17:23



WitteWoningWinkel BV



De voordeligste makelaar in volledige dienstverlening van Nederland gaat naast franchisevestigingen ook eigen vestigingen exploiteren. De succesvolle formule is in 2003 gestart als franchiseformule en telt op dit moment 26 vestigingen. Vanwege de explosieve groei en het snel rendabel krijgen van de vestigingen heeft de overkoepelende organisatie WitteWoningWinkel BV besloten ook vestigingen in eigen beheer op te zetten. De makelaarskantoren in Zutphen en Nieuw Vennep behoorden al tot de eigen vestigingen. Per 1 juli 2007 zijn de vestigingen in Hengelo en Enschede overgenomen. In augustus 2007 opent de organisatie eigen vestigingen in Borne en Almelo. Alle eigen locaties bevinden zich het centrum van de betreffende plaatsen (A1 locaties).

Doelstelling van WitteWoningWinkel is om de komende jaren door te groeien naar 100 vestigingspunten. WitteWoningWinkel wil hiermee de grootste makelaarsformule van Nederland worden.

WitteWoningWinkel
WitteWoningWinkel is een retailorganisatie op het terrein van de makelaardij met 26 landelijk verspreide vestigingen. Voor volledige dienstverlening vraagt WitteWoningWinkel een tarief van 0,5% courtage. De klant is hiermee 70% goedkoper uit dan bij traditionele makelaars. Die vragen voor volledige dienstverlening gemiddeld 1,65% courtage exclusief btw. Op een gemiddelde woning van 220.000 euro scheelt dat ruim 3000 euro.





http://www.wittewoningwinkel.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (