Ingezonden persbericht


Published: 08:00 20.07.2007 GMT+2 /HUGIN /Source: Qurius N.V. /AEX: QRIUS /ISIN: NL0000368140

Mark van Kemenade verlaat Qurius

20 juli 2007 - Mark van Kemenade, samen met Marijke Wellens en Jan van Rijt oprichter van Qurius in 1999, heeft het besluit genomen om Qurius te verlaten. Hij treedt terug uit de Raad van Bestuur en vertrekt per 1 september 2007 bij het bedrijf.

''Het winnen van de wereldwijde Microsoft Dynamics Partner of the Year is een fantasticsche mijlpaal en een kroon op ons werk'', aldus van Kemenade, ''Ik kijk met trots en plezier terug op acht hectische jaren. Het bedrijf is goed gefinancierd en heeft een duidelijke koers uitgezet. Ik heb vertrouwen in de toekomst van Qurius.''.

''We betreuren maar respecteren het besluit van Mark, aldus Fred Hermans, CEO van Qurius, '' Mark en zijn mede-oprichters hebben veel voor het bedrijf betekend, we zullen hun drive en kwaliteiten missen''.

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren, inclusief infrastructuren. Qurius telt ruim 900 medewerkers; het hoofdkantoor is in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.300 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Qurius is door Microsoft® benoemd tot de 2007 global Microsoft Dynamics(TM) Partner of the Year Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact
Qurius. Fred Hermans: Telefoon 0418 683 500 of Fred.Hermans@Qurius.com.

Persbericht (PDF)

Bezoek onze website: http://www.qurius.nl