CHIPZ! op Mini-Dansparade Miniatuur Walcheren Middelburg

18/07/2007 14:41



Het Arsenaal



Verrassings optreden CHIPZ!
Op 22 juli, een dag na de Middelburgse Danceparade, organiseert Miniatuur Walcheren haar eigen Mini-Dansparade. Vanaf 13.30 uur kunnen kinderen genieten van de leukste kinderhits, swingen in de kinderdisco en hun danspassen laten zien tijdens de danswedstrijd. De klapper is een optreden van de populaire band Chipz. Dit optreden zal om 15.30 uur plaatsvinden. Hiervoor wordt op het park een podium opgebouwd.

Extra activiteiten
Naast het optreden van Chipz worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd in het park, waaronder een ballonnenclown en schminken. Miniatuur Walcheren is geopend vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur (kassa sluit om 18.00 uur).

Danceparade
De Mini-Dansparade wordt een jaarlijks terugkerend evenement dat is gekoppeld aan de Dance Parade Middelburg. Het moet in de loop der jaren uitgroeien tot een kids evenement van formaat. Een team van Zeeland Attracties zal dit jaar ook meelopen met de Dance Parade "het kleine broertje" te promoten. Ook is de Mini-Dansparade een opwarmer voor Bambinipop, dat dit jaar op 5 augustus zal worden gehouden op de parkeerplaats van Speelcircus Bambini is Vlissingen.

Normale toegangsprijzen
De activiteiten in het kader van de Mini-dansparade zijn gratis. Tijdens dit evenement worden de normale toegangsprijzen van Miniatuur Walcheren gerekend.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.miniatuurwalcheren.nl


Noot voor de redactie: