Politie Zeeland


---


O-2366-2007 Vouwwagen gestolen, Renesse
Afgelopen weekend is vanaf een bedrijfsterrein aan de Stoofweg een vouwwagen gestolen.
De vouwwagen, wit met een bruin zeil, stond afgesloten dmv een ketting. Waarde is niet bekend.

O-2367-2007 7-Jarig meisje gewond na val met fiets, Burgh-Haamstede
Een 7-jarig meisje uit Gouda is zaterdagavond omstreeks 19.45 uur gewond geraakt nadat ze met haar fiets was gevallen op het Verklikkerpad.
Bleek dat een gezin uit Gouda op de fiets van het strand was gekomen. Het meisje reed op haar eigen fiets het verharde duinpad af naar beneden en kwam daarbij ten val. Ze raakte gewond aan haar hoofd. Het gearriveerde ambulancepersoneel vermoedde nekletsel waarna een traumaheli werd gewaarschuwd voor medische bijstand. Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze geen nekletsel had, wel had ze verwondingen aan haar hoofd opgelopen.

W-2368-2007 Aanhoudingen in Vlissingen
Op de Sarazijnstraat heeft de politie afgelopen nacht twee Vlissingers aangehouden.
Omstreeks 04.30 uur werd een 28-jarige Vlissinger bekeurd omdat hij tegen een gevel stond te urineren. Enkele vrienden van hem gingen zich hiermee bemoeien en riepen beledigende opmerkingen. Het groepje werd diverse malen verzocht weg te gaan maar een 23-jarige Vlissinger gaf hier geen gehoor aan en werd aangehouden. Zijn vriendin was het hier echter niet mee eens en gaf een van de agenten diverse klappen op het gezicht, gevolg een bloedneus. Ook zij werd vervolgens aangehouden.

O-2369-2007 Alcoholcontroles rond Renesse
De politie heeft tussen zaterdag 19.30 en zondag 05.00 uur op diverse locaties in Renesse en omgeving gecontroleerd op alcohol in het verkeer.
In totaal werd van 149 bestuurders een blaastest afgenomen. Drie van hen zaten met teveel alcohol op achter het stuur.
De controles werden gehouden in Scharendijke, Burgh-Haamstede en Renesse.