Gemeente Deurne

Verplaatsing brievenbus beter voor verkeer op industrieterrein 26-07-2007

Eén actiepunt van het Keurmerk Veilig Ondernemen is het verplaatsen van de brievenbus.
Vrijdag 27 juli wordt de brievenbus die bij de ingang van het bedrijventerrein t Rijt Oost staat, verplaatst naar de bussluis op de Binderendreef. De brievenbus komt aan een andere weg te staan naast de plattegrondkast. Ondernemers hebben om verplaatsing verzocht om mogelijke verkeersproblemen te vermijden.

Bedrijventerreinen t Rijt Oost en West zijn in augustus 2005 gestart met het traject omtrent Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Voor het behalen van dit keurmerk hebben de verschillende partners samen met de betrokken ondernemers het terrein bekeken. De ondernemers van de bedrijventerreinen noemden een aantal punten die volgens hen aangepakt dienen te worden. Eén van de actiepunten is de verplaatsing van de brievenbus op de Dukaat. De ondernemers gaven aan dat op de huidige plek stilstaande autos nog wel eens voor problemen zorgen die leiden tot onveilige en gevaarlijke situaties.
Daarom heeft de gemeente besloten om de brievenbus op vrijdag 27 juli te verplaatsen naar een veiligere plaats. Gekozen is voor de bussluis op de Binderendreef naast de plattegrondkast.