Nieuwe speler op makelaarsmarkt is succesvol

26/07/2007 11:19



Stramenta



MIDDELBURG - De nieuwe makelaarsorganisatie Eigen Huis Makelaar is hard op weg Nederland te veroveren. In één jaar tijd is de organisatie gegroeid van 1 kantoor in Zeeland tot 15 vestingen in het hele land. Doelstelling van Eigen Huis Makelaar is om binnen vijf jaar tot de top vijf van Nederlandse makelaarsorganisaties te behoren.

In mei 2006 opende het eerste franchisekantoor in Middelburg. Onlangs opende de vijftiende vestiging de deuren en wel in Amsterdam. Vanuit het hoofdkantoor in Middelburg regisseert oprichter Ruud Verschoor de successtory. Binnenkort komen er nog eens vijf vestigingen bij. "Dit jaar verwachten we op 25 vestigingen uit te komen en eind 2008 op 50 vestigingen", stelt Verschoor. De ondernemer denkt dat de sleutel tot het succes ligt in maatwerk. "Ons concept is gericht op zowel de mensen die hun huis zelf willen verkopen, hiervoor leveren we de middelen, als mensen die deeldiensten of een compleet pakket bij ons afnemen. Iedereen kan dus bij ons terecht, voor prijzen die lager liggen dan de bij de traditionele makelaars." Naast Eigen Huis Makelaar runt Verschoor ook Eigen Huis Hypotheek en Eigen Huis Verzekeringen. Meer informatie is te vinden op de website www.eigenhuismakelaar.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.eigenhuismakelaar.nl