Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Leukste en schoonste toiletjuffrouw van Nederland

Sorbo organiseert verkiezing Nationale Toiletschoonheid van het Jaar

Sommige beroepen verdienen meer. Qua waardering zeker. Neem het goede werk van de trouwe toiletjuffrouw m/v. Tafeltje, stoel, een schoteltje voor wat kleingeld. Tussen de bedrijven door, zorgt ze voor een stralend schoon toilet. En ze geeft haar gasten ter plekke advies over een vervelende uitgaansvlek in de avondlijke kledij.

Sorbo zet de beroepsgroep van de toiletdames in het zonnetje. Met de organisatie van een heuse miss verkiezing. Onder de noemer 'Toiletschoonheid van het Jaar'. Ben je als professionele toiletdame werkzaam in de horeca? Heb je hart voor de zaak? Houd je van pure schoonheid? Dan kun je je vanaf augustus 2007 inschrijven via www.sorbo.nl.

Schoonheid en uitstraling
Uit de inzendingen worden zes kandidaten genomineerd. Sorbo zal hen op locatie glossy fotograferen en interviewen. Een horecavakblad zal de reportages publiceren. Nadat alle zes genomineerden zich hebben gepresenteerd, beoordeelt een deskundige (horeca)vakjury de kandidaten op onder meer schoonheid, uitstraling, service richting klanten en parate kennis van de beste schoonmaaktips.

Modellencontract Sorbo
De Toiletschoonheid van het Jaar wordt het nieuwe mediagezicht van Sorbo, en daarmee een bekende Nederlander. Sorbo garandeert een modellencontract van ten minste 5.000 euro. Daarnaast ligt er voor de winnaar een compleet verzorgde wellness vakantie voor twee personen klaar.

"Avondje uit is beleving"
Adri van Tol, divisiedirecteur van het organiserende Sorbo: "Een avondje uit is beleving. Je goed verzorgen, mooi opmaken, lekker ruiken. In die context is een schoon en fris toilet onmisbaar. Een goede toiletjuffrouw legt er haar ziel en zaligheid in. De toiletdame én haar sanitair zijn visitekaartjes voor iedere kwalitatieve horecaondernemer. Bovendien leert de ervaring dat de toiletjuffrouw zich ongevraagd bemoeid met het schoonhouden van de hele zaak."

Word jij de Toiletschoonheid van het Jaar? Durf je het aan? Ga naar www.sorbo.nl en schrijf je snel in.