Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Epe - Diefstal boot inclusief trailer                     |
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de diefstal van een boot inclusief trailer vanaf een terrein aan de Paasvuurweg in Epe op dinsdag 24 juli. Er is inmiddels aangifte gedaan. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

Uit een eerste onderzoek is naar voren gekomen dat omstreeks 14.30 uur een tot nu onbekende bestuurder de trailer inclusief boot aan zijn auto heeft gekoppeld en vervolgens is weggereden. De verdwenen boot betreft een wit/blauwe Bayliner type Capri. De onbekende man is rond het middaguur ook in de buurt van het terrein gezien.

Het signalement van de man luidt als volgt: de man is vermoedelijk tussen de 40 en 45 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. De man heeft een blanke huidskleur en kort, grijs stekelig haar. Hij zag er onverzorgd uit en had een grijze stoppelbaard. De man droeg een blauw/grijs T-shirt en reed in een oude Ford Sierra.

De politie is op zoek naar tips en getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de diefstal in verband kan worden gebracht. Ook mensen die weten waar de boot nu is, worden verzocht om contact op te nemen. Het telefoonnummer is 0900-8844.

|     |Wezep - Luifel beschadigd, chauffeur doorgereden          |
De politie heeft aangifte opgenomen van doorrijden na een aanrijding op vrijdag 20 juli j.l., waarbij een luifel van een woning op de kruising Kerkweg/Ruitersveldweg beschadigd raakte. De politie wil in verband hiermee graag in contact komen met de bestuurder van een rode vrachtauto met oplegger.

Uit een voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat rond 08.30 uur een vrachtauto met oplegger tegen de luifel is gereden, waardoor twee platen van de luifel sneuvelden en ook het schilderwerk beschadigd raakte. Rond dat tijdstip stonden veel moeders/vaders bij de school te wachten. Mogelijk hebben zij iets van het voorval gezien. De politie wil graag in contact komen met de vrachtwagenchauffeur zodat het voorval administratief kan worden afgehandeld en gegevens kunnen worden uitgewisseld. Ook getuigen wordt verzocht om contact op te nemen. Contact opnemen kan via 0900-8844.

|     |Epe - Piloot zweefvliegtuig gewond                        |
Een 54-jarige piloot uit Haskerhorne is woensdagavond 25 juli gewond geraakt bij de landing met zijn zweefvliegtuig.

Omstanders zagen het zweefvliegtuig zeer laag vliegen en vervolgens in een weiland terecht komen. De piloot is met onder meer een hoofdwond voor verdere behandeling naar het ziekenhuis in Apeldoorn overgebracht.

|     |Hattem - Motorrijder verongelukt                          |
Een 49-jarige man uit Hattem is woensdagmiddag 25 juli in zijn woonplaats om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

De motorrijder hield in een flauwe bocht van het Vijzelpad in Hattem vermoedelijk teveel links aan en botste hierdoor tegen de auto van een 19-jarige vrouw uit Groningen. De motorrijder ging hierdoor onderuit. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De Groningse automobiliste raakte niet gewond.

Einde berichten
---


---


---

---- --