Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MBA Crossmedia organiseert ONE DAY MBA

Donderdag 26 juli 2007 - Lemniscaat School of Management is onderdeel van Conclusion, organiseert op 6 september a.s. de eerste ONE DAY MBA Crossmedia op het Mediapark in Hilversum. Het wordt de MBA Crossmedia in een nutshell. Voor mensen uit media en adverteerders die geen voltijd MBA kunnen volgen, maar wel het niveau zoeken. Met een vernieuwende opzet zowel qua inhoud als qua vorm.

In januari 2007 is de eerste en enige MBA Crossmedia van Europa gestart met 18 studenten. In oktober 2007 start de tweede groep. Voor wie geen twee jaar kan of wilt studeren, maar wel de nieuwste kennis op dit niveau zoekt of de sfeer wilt proeven, wordt de ONE DAY MBA Crossmedia opgezet.

Tijdens de ONE DAY MBA Crossmedia stel je je eigen programma samen à la North Sea Jazz Festival, from Eight tot Eight, met drie duo keynote presentaties en meer dan 20 colleges en workshops afgeleid van het tweejarige MBA programma. Met hoogleraren, docenten, gastsprekers én studenten.

Wetenschap ontmoet praktijk in een vernieuwende vorm. Mensen die het hebben over hun passie en waar ze nu mee bezig zijn. Duo keynote speakers uit praktijk en wetenschap worden bijelkaar gebracht op basis van vriendschap in plaats van inhoud (waar discussieren zij over in hun vrije tijd?). Geen saaie colleges, maar aan het werk met opdrachten. Niet alleen de mensen uit het 'vak', maar bijvoorbeeld ook een kunstenaar, filosoof, psycholoog, veranderkundige en jurist. Kortom, voorbij de oneliners.

Colleges van o.a. Rene ten Bos (HL filosofie), Theo Huibers (HL Innovatie), Han Gerrits (HL Innovatie), Paul Janssen (HL Bedrijfspsychologie), Marianne Zwagerman (TMG), Shula Rijxman (Idtv), Marianne van leeuwen (Sisteract!), Alfred Levi (3MO), Marceleine Beijer (Kobalt), Rene van Erk (VNU), Jeroen Verkroost (MSN), Justus Verkerk (FCCE), Joris van Heukelom (KPN), Taco Tolk (kunstacademie Amsterdam)

Meer informatie is te vinden op: www.mbacrossmedia.nl/oneday, www.mbacrossmedia/link

Over MBA Crossmedia
De MBA Crossmedia is een gezamenlijk initiatief van Lemniscaat School of Management, De Media Academie, RTL Nederland, PCM Uitgevers, Tele2, ANWB en Telegraaf Media Groep.

Lemniscaat School of Management is onderdeel van Conclusion. Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Met 1300 medewerkers in 25 werkmaatschappijen, die ieder specialist zijn binnen hun eigen vakgebied en werken voor de top 250 bedrijven. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van samenwerken.



Ingezonden persbericht