Politie Zeeland


---


Z-2404-2007 Diefstal uit auto, Terneuzen
Uit een auto, die geparkeerd stond in een parkeervak in de Alberdingk Thijmstraat in Terneuzen werd afgelopen nacht een auto opengebroken.
Van de auto werd het slot geforceerd, waarna deze voor een gedeelte uit het parkeervak werd gereden. Uit de auto werd enkel een parkeerkaart gestolen.

W-2405-2007 Vrouw gewond bij aanrijding in Vlissingen
Op de parallelweg van de Nieuwe Vlissingseweg raakte donderdag om 15.45 uur een 72-jarige Vlissingse vrouw bij een aanrijding gewond.
De vrouw fietste in de richting van Middelburg en hoorde achter haar bromfietsen aan komen rijden. Uit voorzorg ging zij helemaal naar de rechterkant van de weg, maar op het moment dat de, naar zij later zag, twee voertuigen haar passeerden, werd zij door een van hen aangereden. De vrouw viel met haar hoofd op de straat en liep letsel op aan haar oogkas en hand. Zij is naar het ziekenhuis in haar woonplaats gebracht. De bromfietsers zijn doorgereden en de politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844.

O-2406-2007 Eenzijdig ongeval, Scharendijke
Op de Brouwersdam bij Scharendijke vond donderdag om 10.40 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam uit de richting van Ouddorp en reed over de parallelweg van de Brouwersdam. Hij verloor de controle over zijn auto en reed in de berm. Na een stuurcorrectie reed hij de dijk op en sloeg over de kop. De bestuurder had teveel alcohol gedronken en kreeg een rijverbod van 2 uur. De auto werd geheel vernield.

O-2407-2007 Aanrijding in Poortvliet
Op de Paasdijkweg in Poortvliet vond donderdag om 12.25 uur een aanrijding plaats tussen een tractor en een personenauto.
De tractorbestuurder, een 29-jarige man uit de gemeente Tholen, kwam vanuit de richting van Sint Annaland. Uit tegenovergestelde richting kwam een 66-jarige vrouw uit Klundert. Beiden wilden gelijktijdig door de wegversmalling, waarvoor geen voorrangsregeling is. Doordat de tractor een uitstekend werktuig (een schuif) achter zich had, reed de vrouw met haar auto tegen de schuif. De vrouw liep een gekneusd onderbeen op, haar auto raakte beschadigd.

O-2408-2007 Nepkleding en -schoenen in beslag genomen, Burgh-Haamstede
Na een melding over de verkoop van nep-merkkleding en -schoenen, werd donderdagochtend door de politie en een medewerker van de Stichting Namaak Bestrijding hierop een controle gehouden.
Bij een stand in de Zuidstraat werd een grote partij nep-merkkleding, welke namen voerde van bekende ontwerpers, in beslag genomen. Aan de Ring werd een stand met schoenen gecontroleerd. Het bleek eveneens nep te zijn. Er werden ongeveer 400 paar nep-Crocks in beslag genomen. Beide verkopers deden afstand van de goederen en het verloop zal niet strafrechtelijk maar civiel worden afgehandeld.





Politie Zeeland