Ingezonden persbericht


Rotterdam, 26 juli 2007

PERSBERICHT

Bisdom Rotterdam brengt Nieuwsbrieven uit

Het Bisdom Rotterdam maakt een flinke digitaliseringslag door. In dit traject brengt de Pastorale Dienstverlening als eerste van het bisdom haar digitale nieuwsbrieven uit. Deze zogenoemde 'e-zines' zijn bedoeld voor pastorale beroepskrachten en vrijwilligers die werkzaam zijn binnen een van de taakvelden van de geloofsgemeenschap: leren, vieren, dienen en pastoraat. In de nieuwsbrieven staan actuele berichtgevingen, informatie over uitgaven, aankondigingen van cursussen en andere bijeenkomsten.

Inmiddels zijn edities verschenen van de sectie Leren, Dienen en Pastoraat. Ook de sectie Vieren zal binnenkort met een eigen digitale nieuwsbrief komen. Voor de journalisten kan de nieuwsbrief een informatiebron over pastorale activiteiten in de samenleving, die in veel gevallen voor de media onzichtbaar blijven.

De nieuwsbrieven zullen ook te lezen zijn via de website van het Bisdom Rotterdam. Voor dit moment zijn de e-zines te raadplegen via de volgende links: Sectie Leren: http://bisdomrotterdam.bovenwijs.nl/nieuwsbrieven/leren/0706-01.html

Sectie Pastoraat: http://bisdomrotterdam.bovenwijs.nl/nieuwsbrieven/pastoraat/0707-01.html Sectie Dienen: http://bisdomrotterdam.bovenwijs.nl/nieuwsbrieven/dienen/0707-01.html Belangstellenden kunnen een gratis abonnement op de verschillende edities nemen.

Einde bericht


---

Noot voor de redactie /