Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Ortel Mobile trotse hoofdsponsor Zomercarnaval 2007 "Dat is echt 'connecting the world'"

DEN HAAG/ROTTERDAM, 26 juli 2007 - Uitermate trots dat de naam van zijn onderneming is verbonden aan het grote Zomercarnaval 2007. Dat is Celal Oruç, CEO & President van Ortel Mobile. Drie dagen lang staat Rotterdam in het teken van zomer, feest, tropische klanken en is het dé ontmoetingsplaats voor de tientallen nationaliteiten die Nederland rijk is. Voor Oruç een moment om écht te genieten. Zijn Ortel Mobile is hoofdsponsor van het Zomercarnaval. "Onze slogan is niet voor niets 'connecting the world'. Ortel Mobile zorgt dat mensen voordelig in contact kunnen blijven met vrienden en familie over de hele wereld. En het Zomercarnaval is natuurlijk een geweldige gelegenheid om 'live' samen te komen."

Oruç hoefde dan ook niet lang na te denken toen de mogelijkheid zich voordeed om hoofdsponsor te worden van het Zomercarnaval. Uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om zijn sterk groeiende onderneming nog eens duidelijk in de spotlights te brengen. "Maar het geeft me ook een gevoel van trots een bijdrage te kunnen leveren aan het Zomercarnaval. Het is toch hét feest waar de vele nationaliteiten die in Nederland wonen en werken elkaar kunnen ontmoeten in een ongedwongen, feestelijke omgeving", legt Oruç uit. "Als ik al die honderdduizenden bezoekers van al die verschillende nationaliteiten zie, kan ik niet anders dan denken: 'Dit is echt 'connecting the world'."

Succesformule
Op zakelijk gebied werkt Ortel Mobile sinds 2005 met veel succes aan het leggen en onderhouden van contacten met de hele wereld. Ortel Mobile richt zich specifiek op de allochtone bevolking en op buitenlanders die tijdelijk in Nederland verblijven. Het bedrijf doet dat door bijvoorbeeld prepaid SIM-kaarten aan te bieden. Daarmee kunnen klanten makkelijk en zeer voordelig naar het buitenland bellen. Een succesformule: binnen twee jaar tijd is Ortel Mobile uitgegroeid tot één van de grootste specialisten in het bieden van mobiele telecommunicatiediensten aan deze specifieke klantengroep.


---

Mededeling voor de pers,

Ingezonden persbericht