Ingezonden persbericht


Persbericht lancering Forum, Natural Walking Horses, juli 2007 for immediate release

Natural Walking Horses lanceert internet forum

Natural Walking Horses (NWH) is opgericht in 2006 door een groep individuelen met een gezamelijke interesse: het promoten en supporten van Tennessee Walking Horses en hun natuurlijke eigenschappen en gangen te supporten waar het ras oorspronkelijk voor gefokt is. Inmiddels heeft NWH meer dan 120 supporters wereldwijd en werd het tijd voor een volgende stap; een Natuurlijk Walking Horse Internet Forum

Het is bijna een jaar geleden dat NWH de website www.naturalwalkinghorses.eu lanceerde ter promotie van Tennessee Walking Horses en de natuurlijke eigenschappen en gangen te supporten waar het ras oorspronkelijk voor gefokt is. Deze website werd door velen toegejuigd en kreeg wereldwijd support van zowel bekenden als onbekenden in de Tennessee Walker wereld. Het laatste decennia zijn Tennessee Walking Horses steeds populairder geworden in Europa. Dit gangenpaard uit Amerika staat bekend om hun comfortabele 4-takt gang; de flat walk en running walk. Het ras is zeer veelzijdig en wordt in veel disciplines uitgebracht waaronder Western, Endurance, Mennen maar ook recreatief.

De oprichters van Natural Walking Horses hebben vele verzoeken ontvangen om NWH verder te ontwikkelen in Europa. Als voorstanders van informatiedeling over het houden, fokken, trainen en plezier hebben met je Tennessee Walker op basis van horsemanship was het een logische stap om met deze positieve benadering een forum te starten. Het NWH forum biedt een thuis voor Walker liefhebbers en/of eigenaren met een rijkdom aan informatie en kennis voor diegene die gek zijn op gangenpaarden en natuurlijk houden van paarden. Dit forum heeft veel verschillende onderdelen variërend van de verschillende disciplines (Western, Dressuur, Mennen, Natural Horsemanship etc), paarden houden(Stalling, Voeding, Gezondheid, etc) maar heeft ook een verkoop mogelijkheid en ruimte voor aankondigingen van evenementen en beurzen.

NWH is trots dat bekende Walker experts en trainers van over de hele wereld hun medewerking verlenen en vragen zullen beantwoorden op hun vakgebied. Tevens is het mogelijk video filmpjes te uploaden voor het geven van advies en trainingtips ter begeleiding van de respectievelijke eigenaar/ruiter. Hoewel dit een europees forum is, is het open voor alle geïnteresseerden wereldwijd.

Website: www.naturalwalkinghorses.eu

Om direct het forum te bezoeken: www.naturalwalkinghorses.eu/forum

Natural Walking Horses
Europa

----------
Achtergrondinformatie Natural Walking Horses

"Natural Walking Horses" is een groep Tennessee Walking Horse liefhebbers die de natuurlijke eigenschappen en gangen support waar het ras oorspronkelijk voor gefokt is. Zij promoten en bewaken Tennessee Walking Horses die intelligent, werkwillig, gezond en natuurlijk getraind zijn. De paarden lopen zonder, of met standaard ijzers in een 4-takt gang. NWH is opgericht in 2006 en is gezeteld in Europa.

Oprichters:
Brandywalker, Duitsland Caro and Roland Klaus www.brandywalker.de Downunder Stables, Duitsland Anna, Josef & Hilke Holstermann www.tennesseewalker.de Lucky Walker Stables, Duitsland Rainer and Christine Schwede www.luckywalker.de Pleasure Gaits, België Sandra van den Hof & Oscar Aerdts www.pleasuregaits.com SAM's Heaven, Zwitserland Andrea & Matthias Schneider www.samsheaven.com

Perscontact:
Sandra van den Hof, sandra@pleasuregaits.com +32 473 536470

Webmaster:
Oscar Aerdts, webmaster@naturalwalkinghorses.eu