Ingezonden persbericht


Persbericht

26 juli 2007

High Concept benoemt Ruud Vos tot Directeur Operations

High Concept, ontwikkelaar van SmartDocuments, benoemt Ruud Vos tot Directeur Operations. Ruud Vos bekleedde voorheen de functie van Manager Services. In zijn nieuwe functie is Ruud verantwoordelijk voor consultancy, projectmanagement, customer relations, account management en sales. Ook maakt Ruud in de nieuwe functie binnen High Concept deel uit van de directie, naast Marco Drost, Algemeen Directeur, en Arjan Zwarteveen, Technisch Directeur.

Ruud Vos is sinds zeven jaar werkzaam bij High Concept. Hiervoor werkte hij voor Dangremond, een lokaal automatiseringsbedrijf. Ruud heeft zich als Manager Services zeer succesvol bezig gehouden met het coachen van projectleiders en het optimaliseren van het servicelevel van High Concept.

"Mijn veranderende rol binnen High Concept betekent een grote persoonlijke uitdaging. Binnen mijn nieuwe functie wil ik de samenwerking tussen verschillende sales- en serviceafdelingen optimaliseren", zegt Ruud Vos. "Op deze manier kan High Concept nog meer toegevoegde waarde creëren voor klanten."

"High Concept is sterk aan het groeien en wij hebben er alle vertrouwen in dat Ruud een positieve bijdrage kan leveren aan deze groei", zegt Marco Drost, Algemeen Directeur en oprichter van High Concept. "Een belangrijke taak voor Ruud is het team van High Concept te begeleiden in het proces van klantgerichter opereren."

(200 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over High Concept
High Concept is in 1994 opgericht. High Concept is leverancier van SmartDocuments, een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van sjablonen en het creëren van bedrijfsdocumenten die in eigen beheer is ontwikkeld. SmartDocuments kent een zeer lage leercurve en biedt de unieke mogelijkheid om documenten aan te maken en te beheren zonder te programmeren. High Concept is met SmartDocuments marktleider in Nederland en biedt naast de feitelijke softwaretoepassingen een compleet dienstenpakket; consultancy, support en op maat gemaakte cursussen.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Vera Kops van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: verak@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over High Concept kunt u contact opnemen met Karen Wessels, High Concept: Tel: 0570-672464
E-mail: kwessels@highconcept.nl www.highconcept.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com